Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 11 jun 2019

Animal Crossing: New Horizons komt later dan gepland

Vorig jaar kondigde Nintendo in september de game Animal Crossing: New Horizons aan. Toen werd bekendgemaakt dat de game in 2019 op de Nintendo Switch zou gaan uitkomen. Vervolgens werd het lange tijd stil rondom de game. Tijdens een nieuwe Nintendo Direct die werd gehouden op de vooravond van de E3 werd er meer duidelijk over de game. En ook dat hij later komt dan dat Nintendo zelf had gepland.

Animal Crossing: New Horizons schuift door

Want de nieuwe releasedatum van Animal Crossing: New Horizons staat nu op 20 maart 2020. Dat is dus later dan gepland. Volgens de ontwikkelaar heeft men meer tijd nodig om de game zo te maken zoals het team wilt. En daardoor moeten gamers er nog wat langer op wachten. We moeten het op dit moment dus enkel doen met de nieuwe trailer.

Harde details ontbreken nog van Animal Crossing: New Horizons en dat is wel gek. We hadden gehoopt dat het duidelijk zou gaan worden wat je precies kan verwachten. Het lijkt er op dat je met de game afreist naar een eiland, waar je een nieuw bestaan op kan bouwen. De game kent typische Animal Crossing-gameplay. Dat betekent dat je elke dag in de game een aantal dingen kunt gaan doen en gesprekken aan kunt gaan met de verschillende bewoners van de game. De game zit gekoppeld aan de klok van het systeem. Dat betekent dat wanneer je de game in de nacht speelt, het ook in de wereld van Animal Crossing: New Horizons nacht is.

Het idee van Animal Crossing: New Horizons is dat je de game er elke dag even bijpakt om wat dingen te gaan doen. Uiteindelijk moet je een grote lening aflossen en kun je diverse upgrades aan je huis doorvoeren. Waarschijnlijk gaat het ook mogelijk zijn om dorpjes van vrienden te bezoeken. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze uitgebreide overzichtspagina met alle nieuwtjes.

Reageer op artikel:
Animal Crossing: New Horizons komt later dan gepland
Sluiten