Redactie
Redactie Pop-Culture 22 jun 2020
Leestijd: 4 minuten

Beleef in Animal Crossing: New Horizons je leven op een prachtig eiland

Voor de Nintendo Switch is een ruim assortiment aan games beschikbaar. En een van de nieuwste games van de Switch op dit moment is Animal Crossing: New Horizons. Een game waar je zonder te overdrijven honderden uren in kunt doorbrengen.

In Animal Crossing: New Horizons reis je af naar je eigen unieke en prachtige eiland. Daar start je een nieuw leven. Je begint met een tentje en een paar beperkte middelen. Vanuit die positie bouw je stap voor stap je eiland op, je bouwt en verbetert je huis of een campingplek, gaat op onderzoek uit, vist wat, verzamelt materialen en je nodigt nieuwe bewoners uit. Dan zorg je er natuurlijk voor dat alles netjes wordt versierd. En de lol die je daarbij beleeft is groots. Dit zijn een aantal leuke acties die je kunt uitvoeren in de game.

Je bepaalt je eigen tempo

Het mooie van Animal Crossing: New Horizons is dat je zelf kan bepalen hoeveel uur je er in stopt. Wanneer je veel vrije tijd hebt, dan is het geen probleem om een paar uur achter elkaar los te gaan in de game. Je reist dan af naar eilanden van andere spelers, verzamelt hout, steen en andere materialen om nieuwe voorwerpen voor in je huis te maken of gaat constant vissen. Maar het is minstens zo vermakelijk om gewoon elke dag een kwartier tot een half uur mee door te brengen. Even een praatje maken met de bewoners van je eiland, het verzamelen van fruit en dat in de winkel weer verkopen. Met het geld dat je verdient, kun je dan weer upgrades voor je huis halen.

Elke dag spelen (Afbeelding: Nintendo)

Elke dag het gevoel van vooruitgang

Animal Crossing: New Horizons is gekoppeld aan de ‘echte’ tijd. Dat betekent dat wanneer je ‘s avonds speelt, het donker is in de game. Maar ook dat je per dag bepaalde dingen kunt doen en daarna weer de volgende dag voortgang boekt. Daardoor is dit een game die je eigenlijk elke dag even wilt spelen.

Animal Crossing: New Horizons
Lekker chillen op je eiland (Afbeelding: Nintendo)

Het museum

Op je droomeiland kun je dus lekker gaan vissen. En we hadden al vermeld dat er veel insecten te vangen en fossielen te vinden zijn. Wie daarnaar op zoek gaat, zal ondervinden dat dat niet voor niets is. Na een tijdje valt er namelijk een museum vrij te spelen, waar je de door jou gevangen vissen, insecten en fossielen in kwijt kunt.

Animal Crossing New Horizons
Bekijk je vissen in het museum (Afbeelding: Nintendo)

Samen met je vrienden

Animal Crossing: New Horizons is een game die je heerlijk in je eentje speelt, maar je kunt ook samen met vrienden spelen en hen op jouw eiland uitnodigen of een kijkje nemen op een van de andere eilanden. Ideaal om inspiratie op te doen wat iedereen op zijn eiland doet. Maar het is ook mogelijk om jouw eigen creaties te delen of te ontvangen. Op die manier kun je kleding aantrekken van verschillende vooraanstaande mode-artiesten of je huis te versieren met kunst die uit een echt museum komt.

Nintendo microsoft
Lekker samen spelen op de Nintendo Switch Lite (Afbeelding: Nintendo)

Makkelijk op weg met deze tips

Ben je overtuigd om van het plezier dat Animal Crossing: New Horizons je kan brengen? Dan zijn er gelijk een paar tips om mee aan de slag te gaan. Praat elke dag met de vrolijke Tom Nook. Hij geeft je een richting van wat je allemaal kunt gaan doen. Daarnaast doe je er goed aan om dagelijks zoveel mogelijk materialen te verzamelen. Pluk het onkruid, schud aan de bomen voor takken, en sla tegen keien op om stenen te ontvangen. Deze kun je verkopen, maar vaak doe je er beter aan om ze te bewaren om later in de game bepaalde voorwerpen van te maken.

En als je dan toch bij Tom Nook op bezoek bent, kun je daar gebruik maken van de werkbank om daar gereedschap te maken, waarmee je weer allemaal andere activiteiten kunt gaan doen. Op die manier voel je je binnen no-time thuis op je prachtige eiland.

Animal Crossing: New Horizons is te spelen op de Nintendo Switch en de Nintendo Switch Lite. Wil je meer weten? Bezoek dan hier de zeer uitgebreide pagina van de game.

©2020 Nintendo

In samenwerking met Nintendo

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Beleef in Animal Crossing: New Horizons je leven op een prachtig eiland
Sluiten