Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 26 mrt 2020

Animal Crossing New Horizons update verwijdert handige cheat

Twee dagen geleden brachten we het nieuws dat er in Animal Crossing New Horizons een glitch zit, die je als een soort cheat kunt gebruiken. Als gevolg daarvan was het mogelijk om oneindig geld in de game te krijgen, waarmee de balans zo goed als verdween.

Mocht je geen gebruik hebben gemaakt van de glitch, omdat je dat bijvoorbeeld op een ander moment wilde doen, dan hebben we voor jou slecht nieuws. Met de nieuwe Animal Crossing New Horizons update is die mogelijkheid als het goed is nu verwijderd.

Animal Crossing New Horizons update verwijdert cheat

Het gaat om de Animal Crossing New Horizons update 1.1.1, waarbij de launchversie geldt als 1.1.0. Deze patch wordt beschreven als een patch die een ‘Serieuze bug in de gamebalans oplost’. Daarmee wordt waarschijnlijk verwezen naar de eerder genoemde glitch de er dus voor zorgt dat je opeens heel erg veel geld hebt aan het begin van je avontuur en dat de schulden die je bij Tom Nook hebt eigenlijk verwaarloosbaar zijn. En dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Animal Crossing New Horizons
Wat ga jij allemaal maken? (Afbeelding: Nintendo)

De vraag is natuurlijk of deze Animal Crossing New Horizons update ook kan ontdekken welke spelers gebruik hebben gemaakt van de glitch en of het eventuele geld dat zij daarmee verdiend hebben wordt teruggedraaid of dat zij gewoon hun geld mogen houden. Ikzelf heb er bewust voor gekozen om het niet te doen. Voor mij is dit een game waarbij je elke dag gewoon even een tijdje speelt en op die manier langzaam maar zeker vooruitgang boekt. Daar haal ik op de lange termijn voldoening uit. Bovendien is het gewoon leuk om zelf al je klingels bij elkaar verzamelen en de upgrade uit te voeren, waardoor je een extra kamer in je huis hebt en die in te richten. Wil je weten hoe je op een legitieme manier veel geld kunt verdienen? Check dan hier ons handige artikel. Heb je deze topgame voor de Nintendo Switch nog niet? Scoor hem dan hier.

Reageer op artikel:
Animal Crossing New Horizons update verwijdert handige cheat
Sluiten