Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 29 jul 2020

Animal Crossing: New Horizons krijgt vuurwerkshows met update

Animal Crossing: New Horizons, de game die we ook wel kennen als de titel die ons door de coronatijd heeft gesleept, heeft sinds zijn release heel wat verbeteringen gekregen. En binnenkort kunnen we aan de slag met de volgende grote vernieuwing.

Met de tweede zomerupdate van Animal Crossing: New Horizons krijg je namelijk de mogelijkheid om je eigen vuurwerkshows te maken en te delen met je eilandbewoners. Ook kun je in de game gaan slapen.

Vier de zomer in Animal Crossing: New Horizons

Eerder bracht Nintendo al een update uit voor Animal Crossing: New Horizons die het mogelijk maakte om te gaan zwemmen en op die manier allemaal voorwerpen op te duiken. Deze keer heb je twee nieuwe verbeteringen. De update wordt op 30 juli uitgerold. En daarbij is het zaak om elke zondagavond om 20 uur even je game aan te zetten. Dan wordt de vuurwerkshow gehouden en heb je de mogelijkheid om daarbij met je eigen ontwerpen er een draai aan te geven. Verder kun je je klingels gebruiken om loten te kopen en daarmee nieuwe voorwerpen te krijgen.

Daarnaast wordt het in Animal Crossing: New Horizons mogelijk om op je bed te gaan liggen en op die manier te gaan slapen. Terwijl je dat doet, kom je in een droom terecht en maak je kennis met Luna. Zij geeft de speler de mogelijkheid om af te reizen naar een droomeiland. Daar kun je dan vrij gaan rondlopen en als je iets tofs tegenkomt, kun je dat delen met vrienden als een soort ‘Droomadres’. De eilanden gelden vooral als een inspiratiebron van hoe je je eigen eiland kan inrichten. Je kunt bijvoorbeeld geen spullen meenemen of dingen slopen.

Veiligheid voor alles

Tot slot komt Nintendo nog met een eilandback-up voor Animal Crossing: New Horizons. Handig wanneer je inmiddels al vele tientallen uren in de game hebt zitten en er opeens iets gebeurd met je Nintendo Switch. Door deze te activeren kun je vervolgens wanneer er iets ergs gebeurd contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf om op die manier je eiland terug te halen. Heb je de game nog niet? Scoor hem dan hier. Wil je meer lezen over de game? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Animal Crossing: New Horizons krijgt vuurwerkshows met update
Sluiten