Far Cry 3: Blood Dragon als serie? Animatie is in de maak!

Far Cry 3: Blood Dragon is een stand-alone uitbreiding op Far Cry 3, die avontuur met veel neonlichten bracht. Nu wordt er op basis van die game een animatie gemaakt.

Dat is door de Hollywood Reporter naar buiten gebracht. De serie wordt door Ubisoft en Adi Shankar gemaakt. Deze laatste was verantwoordelijk voor de animatie van Castlevania, die op Netflix beschikbaar is.

Animatie op basis van Far Cry 3: Blood Dragon

Het is nog niet bekend of deze serie ook op Netflix gaat komen, wellicht dat dat pas later naar buiten wordt gebracht. De animatie heet overigens Captain Laserhawk: A Blood Dragon Vibe en zou volgens de maker zich richten op jongvolwassenen. In de serie is er de mogelijkheid dat andere werelden uit het Ubisoft-universum worden bezocht. Wellicht dus dat je straks een animatie kijkt met veel neonlichten die zich opeens verplaatst naar de wereld van Assassin’s Creed: Black Flag. Maar dat is wellicht iets te ver gezocht.

Captain Laserhawk: A Blood Dragon Vibe (Bron: Hollwyood Reporter)

Shankar is geen onbekende wanneer het aankomt op het vertalen van games naar animatie. Naast Castlevania, waar nu de eerste twee seizoenen van beschikbaar zijn, werkt hij ook nog aan een animatie op basis van de Devil May Cry-reeks. En ook Ubisoft heeft de smaak te pakken wanneer het aankomt op het vertalen van hun games naar animaties of real live action series. Zo komt er een The Division-film, waar Jake Gyllenhaal een hoofdrol heeft en is er al een animatie op basis van de Rabbids.

Verder zouden er nog plannen zijn om eenanimatie te maken op basis van Rayman, Watch Dogs en Skull and Bones. Kortom, Ubisoft heeft het witte doek gevonden en lijkt daar volledig op in te zetten. Naast het feit dat we niet weten wie Captain Laserhawk: A Blood Dragon Vibe gaat uitzenden, is het ook nog niet bekend wanneer het komt. Wil je meerlezen over de games van onder andere Ubisoft? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Far Cry 3: Blood Dragon als serie? Animatie is in de maak!
Sluiten