Noah Korevaar
Noah Korevaar Gadgets 10 nov 2017
Leestijd: 1 minuut

Wat krijg je als je Animoji in iconische films stopt? Pure magie

Ben je Apple’s kleurrijke Animoji al helemaal zat? We hopen van niet, want een YouTuber heeft ze op een briljante manier in iconische films verwerkt. Van Star Wars tot The Shining: de klassiekers zagen er nog nooit zo goed uit!

De kracht van Animoji: magie in iconische films

We deden allemaal lacherig om de nadruk die Apple op Animoji legde tijdens de onthulling van de iPhone X. Het gaat om geanimeerde emoji, die je naar contacten kunt versturen met de nieuwste iPhone. Het idee is simpel: Face ID scant je gezicht, jij spreekt een boodschap in, en klaar is kees. Het slimme algoritme van Apple doet de rest.

Het resultaat is een Animoji die als het ware namens jou praat. Jij bent de Animoji. Een flauwe gimmick? Wellicht, vooral omdat apps zoals WhatsApp de kleurrijke feature niet ondersteunen. Je bent voorlopig dus vastgeketend aan iMessage. Althans, als je überhaupt al een iPhone X hebt.

Animoji

Daar kun je lacherig over doen, maar in feite heeft Apple een briljante manier gevonden om zijn technologie uit te leggen. Het bedrijf had ons eeuwig lastig kunnen vallen met gortdroge video’s over veilig je telefoon ontgrendelen en sensoren die diepte kunnen registreren, maar de Animoji leggen het concept tig keer beter uit.

Gelukkig kun je ook als gebruiker van een andere smartphone alsnog genieten van deze magie. Creatieve geesten hebben de Animoji namelijk gretig aangepakt als nieuwe kunstvorm. De meest populaire voorbeelden zijn karaoke-video’s, waarin de emoji populaire nummers zingen. Maar het kan nog mooier: Animoji in iconische films!

Star Wars, The Shining, The Gladiator en andere klassiekertjes komen in rap tempo voorbij. Ook Trump maakt nog even zijn opwachting, als een grote drol. Hoe kan het ook anders? Check ook deze 23 bizarre ontwerpfouten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Wat krijg je als je Animoji in iconische films stopt? Pure magie
Sluiten