Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 21 aug 2019

Anno 1800 gratis te spelen op de PC: zo doe je dat!

Anno 1800 is een heerlijke game om na lange werkdag mee bij te komen. Het is een titel waarbij je rond het jaar 1800 je eigen steden opbouwt en een beschaving onderhoudt. Daarbij ben je constant bezig met het uitbreiden van je rijk, het aanleggen van handelsroutes en er voor te zorgen dat je voorraden niet opraken. Bovendien kun je vanuit een Europese setting afreizen naar de Nieuwe Wereld om vanuit daar nieuwe grondstoffen aan te voeren. Het is wat dat betreft een game waar je vele uren mee door kunt brengen. Mocht je twijfelen of de game iets voor jou is? Dan kun je de game nu gratis uit proberen.

Anno 1800 gratis te spelen

De game is een week lang op die manier te beleven. Vanaf vandaag tot en met 26 augustus kun je Anno 1800 gratis downloaden en spelen. Daarbij kun je gelijk ook kennismaken met de nieuwe dag-en-nachtcyclus van de game en zien hoe je steden oplichten in de avond. Het is overigens niet de complete ervaring die je voorgeschoteld krijgt. Je bent beperkt tot de eerste drie tiers in de sandbox-modus en de multiplayer. Dat is nog steeds goed voor meer dan tien uur aan bouwplezier en daarin kun je echt wat toffe dingen neerzetten.

Anno 1800
Anno 1800 (Bron: Ubisoft)

Zie het dan ook als een zeer uitgebreide demo of een preview-versie van de game. Het is echt de ideale kans om te kijken of de titel iets voor je is en wanneer je er een goed gevoel bij hebt, ook nog wat extra’s krijgt wanneer je daadwerkelijk besluit om de game te kopen. Ook kun je je dan opmaken op de verschillende uitbreidingen die nog gepland staan voor Anno 1800, waaronder The Passage, waarbij je te maken krijgt met het poolgebied. Wil je weten wat wij vinden van Anno 1800? Lees dan hier onze uitgebreide review.

Reageer op artikel:
Anno 1800 gratis te spelen op de PC: zo doe je dat!
Sluiten