Rutger Houweling
Rutger Houweling Culture 30 jan 2018

‘Ant-Man and The Wasp’ schitteren samen in nieuwe Marvel film

Wat ons betreft is Ant-Man een ondergewaardeerde superheld. Het gaat altijd over Iron-Man, Spider-Man en de nieuwe Netflix helden zoals Luke Cage. Maar Ant-Man is een fantastische superheldenfilm uit 2015. En dat vindt Marvel ook, want er komt dit jaar een sequel uit. De eerste trailer is net gedropt.

Ant-Man and the Wasp: twee ‘insecten’ die de wereld redden

Naast Black Panther, Avengers: Infinity War en Deadpool 2 is ‘Ant-Man and the Wasp’ alweer de vierde film die Marvel Studios in 2018 zal uitbrengen. Black Panther kun je in februari al bewonderen, de twee insecten zullen op 18 juli in de bioscoop te zien zijn. Ant-Man zal wederom door Paul Rudd worden gespeeld. Actrice Evangeline Lilly krijgt de eer om in de huid van de Wasp te kruipen.

Er is nog niet al te veel over de film bekend gemaakt. Wel zien we beelden uit Captain America: Civil War (2016), Ant-Man speelt zich af na de gebeurtenissen van deze film. Uit de trailer kunnen we ook opmaken dat niet alleen het pak van de superheld iemand kan verkleinen. Ook gebouwen, auto’s en andere objecten kunnen tot minifiguur worden getransformeerd. Of juist groter worden gemaakt. Ook Michael Douglas en Hank Pym zullen aan het nieuwe superheldenspektakel meedoen. Peyton Reed is de regisseur van de nieuwe Marvel film.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Ant-Man and The Wasp’ schitteren samen in nieuwe Marvel film
Sluiten