Rutger Houweling
Rutger Houweling Apps 27 jan 2013
Leestijd: 1 minuut

App “Bang With Friends” geeft aan wie van jouw vrienden zin heeft in een ‘gezellige’ nacht (NSFW)

Er is nu een Facebook-app op het web te vinden waar Facebook wel heel sociaal van wordt. De app “Bang With Friends” helpt je namelijk op een ‘anonieme’ wijze vrienden te vinden die zin hebben in een ‘gezellige’ nacht. En dan bedoelen we met ‘gezellig’ héél gezellig (en intens). De app claimt dat het helemaal anoniem is, maar dit blijkt niet zo te zijn.

De heren van Buzzfeed durfden het aan en hebben de app uitgeprobeerd. De eerste bug was al snel ontdekt. Er werd namelijk aangegeven dat ze alleen resultaten wilden met mensen van de tegenovergestelde sekse. Uiteindelijk werden er zowel mannen als vrouwen in de zoekresultaten getoond. Verder zie je bij iedere persoon die beschikbaar is ‘Down to Bang’ onder de profielfoto (zie onderstaande foto).

Nadat de buzzfeed buddies elkaar uitnodigden kreeg één van hun de volgende notificatie:

Ze gaven aan dat tot dit punt de app nog redelijk werkt. Maar (ja er is een maar), wanneer je het toegangsscherm van de app in Facebook ziet kun je eigenlijk al zien welke vrienden het gebruiken, voordat je jezelf toegang geeft. Echt anoniem is het dus niet en Facebookvrienden met slechte gewoontes kunnen je flink voor schut zetten.

Eigenlijk is de app dus één grote grap. Vooral wanneer je de ‘Hoe het werkt’-pagina bekijkt op de site van “Bang With Friends“. Het gaat daadwerkelijk nergens over. (Maar toch vonden we het de moeite waard om het artikel te plaatsen.)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
App “Bang With Friends” geeft aan wie van jouw vrienden zin heeft in een ‘gezellige’ nacht (NSFW)
Sluiten