Daniel Koster
Daniel Koster 18 februari 2017

Oud Google-medewerker ontwikkelt Mend, een app om over je ex heen te komen

Valentijnsdag is niet voor iedereen even leuk. Het kan zijn dat jij de dag alleen doorbracht zonder ook maar één roos of kaartje te ontvangen. Maak je geen zorgen, je bent niet de enige. Had jij hoge verwachtingen, maar is het enige dat jij aan de dag overhield een gebroken hart? Dan helpt Mend je!

Een gebroken hart is vreselijk. Vaak weet je niet wat je met jezelf en de rest van de wereld aanmoet. Ben of ken jij zo iemand? Dan is het de hoogste tijd om diegene kennis te laten maken met deze applicatie.

Mend

Een heartbreak cleanse? Wauw..

Je kunt de applicatie het beste zien als een personal trainer die je leert om over je ex heen te komen. De ontwikkelaar van de app stelt hierbij dat je binnen 28 dagen van je gebroken hart af bent. Hoe? Door een heartbreak cleanse te ondergaan. Hmm, dat klinkt een beetje als een sapkuurtje of een endoscopie.

Gelukkig is het veel minder heftig dan dit. De app biedt je namelijk dagelijks audiofragmenten aan. Deze korte trainingen helpen je weer verder te gaan met je leven. Door je ook dagelijks vragen te stellen, je een dagboek te laten bijhouden én een forum aan te bieden kom jij binnen no time van je gebroken hart af.

Mend

De kater komt later

Of dat is het idee in ieder geval. Het is natuurlijk zo dat iedereen op zijn eigen manier over hun ex probeert te komen. Bij ons helpt drank altijd wel goed. ;)

Download Mend!

Werkt dat niet bij jou, geef Mend dan een kans. De eerste week is gratis, dus zo kun jij erachter komen of het iets voor jou is zonder daarvoor te betalen. Daarna kost de app, die volgens een abonnementsdienst werkt, een kleine tien euro per maand.

Andere alternatieven zijn er ook. Wat dacht je van deze website die je een onzichtbare vriendin biedt. Of seks met een robot, ook prima! ;)

Reageer op artikel:
Oud Google-medewerker ontwikkelt Mend, een app om over je ex heen te komen
Sluiten