Daniel Koster
Daniel Koster 26 dec 2016

Sweet: het apparaat dat je kleren strijkt én opvouwt komt er echt aan

Als wij ergens een hekel aan hebben, dan is het wel het strijken van je kleren. Ook het opvouwen van onze kleren staat hoog op dat lijstje. Het was dan ook om die reden dat wij zo fan waren van dit apparaat. Of-ie er écht ging komen was alleen nog de vraag.

Eindelijk duidelijkheid

Even een korte recap. De FoldiMate belooft namelijk jouw kleren voor je te strijken en vouwen. Het enige dat jij hoeft te doen is je schone was in het apparaat te hangen. De slimme machine doet de rest voor je.

Klinkt goed, toch? Vonden wij ook! Alleen was het dan jammer dat-ie nog niet was te bestellen. Gelukkig is er vlak voor de kerst heugelijk nieuws. Jij kunt er nu eentje reserveren. Man, dat is een goed begin van het nieuwe jaar!

Reserveer ‘m gauw

Via deze link kun jij zorgen dat je van 2017 gaat genieten zonder dat je je kleren moet vouwen en strijken. Je dient een aanbetaling van een goede tachtig euro te doen. Uiteindelijk gaat het apparaat rond de achthonderd euro kosten, waarvan jij dus al tien procent hebt betaald.

Je kunt je geld trouwens altijd terugvragen, of zo stellen de ontwikkelaars. Wij zouden het doen. Nooit meer strijken en vouwen, dan is toch heerlijk? Als je dan ook nog weet hoe je gekrompen kleren weer naar de oorspronkelijk vorm kunt krijgen is het verhaal compleet.

Reageer op artikel:
Sweet: het apparaat dat je kleren strijkt én opvouwt komt er echt aan
Sluiten