Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 1 mrt 2019

Apple lanceert AirPods 2 mogelijk op deze datum

Samsung heeft, samen met andere Android-producenten, de aandacht weten te pakken op MWC 2019. Huawei was ook aanwezig op de beurs, maar toont zijn nieuwe P30 vlaggenschip pas eind deze maand. Iets wat ervoor kan zorgen dat de producent zomaar tegen Apple aanbotst, omdat het bedrijf rond deze tijd de gloednieuwe AirPods 2 zou kunnen lanceren. 

Apple lanceert AirPods 2 mogelijk op deze datum

MWC 2019 stond vol met geweldig ontwikkelingen op het gebied van smartphones. Zo zagen we nieuwe vlaggenschepen van OnePlus en LG het daglicht, kregen we volop te maken met 5G en hadden we te maken met een gepast portie opvouwbare smartphones. In die laatste categorie wist Huawei de show te stelen en de producent is van plan om dit eind deze maand nog een keer te doen. Op 26 maart onthult het bedrijf de nieuwe P30 (Pro) in Parijs. Echter is er een redelijke kans dat de Chinese techgigant concurrentie van Apple kan verwachten in die week.

Dat de producent uit Cupertino dit jaar met de AirPods 2 komt is inmiddels wel duidelijk. Wanneer deze ongeveer zouden komen wisten we inmiddels ook al, maar een specifieke datum ontbrak nog. Als we de mensen van Applesfera mogen geloven, komt daar nu verandering in. In het bericht is te lezen dat Apple waarschijnlijk op 25 maart een nieuwe keynote houdt, met als resultaat dat de nieuwe draadloze oortjes vanaf 29 maart in de winkels komen te liggen. Een conclusie die wordt getrokken nadat er een screenshot van Apple‘s productvoorraad management software gelekt werd.

AirPods 2 Apple stock

Hierboven is te lezen dat de originele AirPods op 28 maart uit het assortiment wordt gehaald, wat zou betekenen dat ze plaats maken voor een nieuwe variant. Apple kennende zal deze dan de volgende dag al in de winkels liggen, wat zorgt voor een verwachtingsdatum van 29 maart. Er zijn op dit moment nog weinig zaken bekend over de oordoppen, maar dat we ze deze maand te zien krijgen is wel reëel.

Reageer op artikel:
Apple lanceert AirPods 2 mogelijk op deze datum
Sluiten