Mark Hofman
Mark Hofman Tech 19 feb 2019
Leestijd: 2 minuten

Apple AirPods 2 mogelijk voorzien van nieuwe kleurenoptie

Sinds de komst van de AirPods in 2016 roept de consument al om een andere kleur dan het simpele wit. Waar Apple eerder geen gehoor gaf aan dat geluid, lijkt het dat na jaren toch te doen. De AirPods 2 is mogelijk voorzien van een nieuwe kleurenoptie. 

Nieuwe kleurenoptie voor Apple AirPods

Ondanks de hoge prijs weten de Apple AirPods, welke eind 2016 verschenen, toch voor redelijk wat succes te zorgen. Toch zijn er genoeg dingen die door Apple verbeterd kunnen worden aan de draadloze oordoppen. Een van deze dingen is het feit dat de oortjes sinds 2016 alleen in het wit verkrijgbaar waren. Mochten we nieuwe informatie geloven, gaat de producent dat met de AirPods 2 toch echt veranderen.

Volgens Economic Daily News, en een verslag van AppleInsider, komt de tweede generatie AirPods met een nieuwe kleurenoptie. Zo zouden de draadloze oortjes van Apple ook in het zwart verkrijgbaar zijn. Volgens de informatie gaat het niet alleen om een simpel gerucht, maar is de massaproductie inmiddels ook al begonnen. Net als dat van AirPower overigens.

Apple AirPower AirPods 2 lancering

Buiten de nieuwe kleur zullen de oordoppen, volgens het verslag, ook voorzien worden van een andere afwerking. Hierdoor zouden de AirPods over meer grip beschikken. Maar dat is het dan ook echt voor de oortjes. Apple heeft naar verluidt geen nieuw features toegevoegd aan de AirPods 2, die alleen voor de nieuwe generatie beschikbaar zullen worden. Dit is een tegenstrijdig geluid, gezien verschillende geruchten melden dat de “Hey Siri” functie anders zou werken.

Beelden van de zwarte AirPods zijn er op dit moment niet, maar YouTuber Jonathan Morrison heeft ons wel een idee kunnen geven. De video check je hieronder!

Officieel woord over een onthulling is er niet, maar verschillende media spreken van 19 of 20 maart 2019. Als we Apple’s agenda van de afgelopen jaren erbij pakken, zou dit best wel eens waar kunnen zijn. Echter zouden we op de uitnodiging moeten wachten om het zeker te weten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Apple AirPods 2 mogelijk voorzien van nieuwe kleurenoptie
Sluiten