Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gadgets 17 mei 2020

De gewone Apple AirPods nu ook voor een bodemprijs

Eerder maakten we al melding dat de Apple AirPods Pro nu met een flinke korting te koop. Op die manier heb je de beste deal ooit. Maar ook de normale versie is met een flinke korting te scoren.

Deze ‘gewone’ Apple AirPods worden nu voor nog geen 140 euro verkocht. Dat betekent een korting van ruim 23 procent en meer dan 40 euro korting. Op een product dat bij Apple eigenlijk nooit in de aanbieding is.

Apple AirPods voor weinig

Dus als je op zoek bent naar gewoon goede earbuds, maar je budget niet enorm groot is, dan is dit gewoon de beste deal die je kunt scoren. Het gaat om de tweede generatie van de Apple AirPods. Deze kosten normaal 179 euro en gelden dan als instapmodel binnen de AirPods-familie. Het gaat hier om het model met de normale oplaadcase. Mocht je op zoek zijn naar een draadloze oplaadcase, waardoor je de earbuds altijd kunt opladen, dan is deze ook los te koop. En ook die kent een mooie korting. Wil je liever gewoon in één keer de earbuds met een draadloze oplaadcase, dan is die ook nog met korting te scoren.

Apple AirPods
De Apple AirPods (Afbeelding: Apple)

De beste deal blijft echter de Apple AirPods met een gewone oplaadcase. Wanneer de oordopjes volledig zijn opgeladen, dan gaan ze zo’n vijf uur mee. Met een draadloze oplaadcase kun je uiteindelijk meer dan 24 uur luisteren. En met de gewone oplaadcase aan de kabel zo goed als oneindig, maar dat terzijde. De oordopjes gaan automatisch aan wanneer je ze gebruikt en worden automatisch verbonden met je smartphone of ander apparaat waaraan je ze hebt gekoppeld. Wanneer je graag gebruik maakt van de mogelijkheden van Siri, dan is dat ook gewoon met deze oordopjes mogelijk. En wanneer je ze aan meerdere apparaten wilt koppelen, dan moet het wisselen daar tussen een fluitje van een cent zijn.

Kortom, een waardevolle toevoeging wanneer je al een iPhone hebt. Zoals gezegd kun je ze hier scoren. Wil je meer lezen over de Apple AirPods? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
De gewone Apple AirPods nu ook voor een bodemprijs
Sluiten