Mark Hofman
Mark Hofman Gadgets 8 dec 2020

Apple kondigt vandaag mogelijk nieuwe AirPods aan!

Het lijkt er sterk op dat Apple vandaag gloednieuwe AirPods aankondigt. Er wordt inmiddels al weken gesproken over het feit dat het bedrijf vandaag iets aan gaat kondigen, alleen was het nog niet helemaal duidelijk wat we te zien zouden krijgen.

Eerder ging het gerucht dat een nieuwe Apple TV het daglicht zou zien, maar dat is volgens betrouwbare bron L0vetodream niet het geval. Iets waar Mark Gurman van Bloomberg en de mensen van AppleTrack het mee eens zijn.

Apple kondigt vanmiddag mogelijk de AirPods Studio aan

De AirPods Studio worden al maanden verwacht, maar Apple heeft de koptelefoon tot op heden nog niet aan het grote publiek getoond. Nadat hij ontbrak tijdens het Time Flies evenement in september wisten bepaalde bronnen het zeker: hij komt tijdens de onthulling van de iPhone 12 serie! We zijn inmiddels twee maanden verder en schrijven dit bericht, dus je kunt zelf wel raden in hoeverre dat gerucht klopte. Maar vandaag zit het toch een beetje anders.

Met behulp van verschillende bronnen meldt AppleTrack vandaag dat we toch echt de AirPods Studio kunnen verwachten. Nu heeft deze partij niet echt een goede reputatie op het gebied van geruchten dus neem je dat bericht met een flinke korrel zout. Maar als leaker L0vetodream en Bloomberg’s Mark Gurman zich ermee gaan bemoeien, dan wordt het wel een iets ander verhaal. Waar die eerste voornamelijk zegt dat we geen Apple TV krijgen, verwacht de ander dat we de AirPods Studio nog dit jaar te zien krijgen. En mocht dat echt het geval zijn, dan kan het bijna niet anders dat vandaag de dag is.

Apple heeft in september, oktober en november verschillende aankondigingen gedaan. Mochten we vanmiddag iets te zien krijgen, zoals de geruchten beweren, dan is dat de vierde maand op rij dat het bedrijf nieuws heeft. Wat dat betreft kunnen we wel stellen dat dit mogelijk het laatste is wat het bedrijf uit Cupertino dit jaar, op dat gebied, doet. Mochten de AirPods Studio toch verschijnen in 2020, dan is de kans groot dat dit vanmiddag gebeurt.

Koptelefoon

Het kan natuurlijk zo zijn dat er bij veel mensen vraagtekens boven het hoofd hangen. Want wat bedoelen we nu precies met de AirPods Studio? Zijn het nieuw oordopjes of hebben we het over iets anders?

Het gaat om een koptelefoon waar Apple druk mee in de weer is geweest. Het apparaat zou voorzien zijn van Spatial Audio (zoals de AirPods Pro) en beschikken mogelijk ook over ruisonderdrukking. Logisch, want dergelijke producten van concurrenten doen het hartstikke goed op de markt. Apple heeft de afgelopen jaren flink wat succes behaalt met de AirPods, dus lijkt het rekensommetje vrij makkelijk te maken!

Benieuwd wat we allemaal denken te weten over de AirPods Studio van Apple? Check dan zeker even dit artikel!

Reageer op artikel:
Apple kondigt vandaag mogelijk nieuwe AirPods aan!
Sluiten