Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 19 jun 2019

Apple Airpods steeds vaker betrokken bij sekspartijen

AirPods, je ziet ze tegenwoordig overal. Niet alleen op veel verschillende plaatsen, maar ook tijdens allerlei soorten activiteiten. Denk hierbij aan lopen, sporten maar bijvoorbeeld ook studeren. Er is alleen één bezigheid waarbij we ons niet konden voorstellen dat mensen de oordopjes in zouden doen. Toch blijken er wel degelijk gebruikers te zijn die hun AirPods inhouden tijdens de seks.

AirPods tijdens de seks

Online ticketmarktplaats TickPick heeft onlangs een onderzoek gehouden dat zocht naar de link tussen muziek en seks. Ze hielden daarvoor een enquête die uiteindelijk door ruim duizend mensen ingevuld is. De vragen gingen niet alleen over hun muzieksmaak, maar ook wat voor dingen ze allemaal in de slaapkamer doen en hoe actief ze daar zijn.

Het meest opvallende vonden wij de vraag die gericht was op bezitters van Apple AirPods. Zij moesten namelijk aangeven of ze de oordopjes tijdens de daad weleens hebben ingehouden. Wat bleek? Maar liefst 17% beantwoorde deze vraag met ´´ja´´. Er werd hiervoor echter geen reden gegeven, maar we vermoeden dat dit was omdat de personen in kwestie een andere muzieksmaak hadden dan hun bedpartner.

De Apple AirPods mogen er dan wel voor zorgen dat beide partijen van hun favoriete muziek kunnen genieten, maar het wijst echter niet op een goede relatie. Dit omdat het onderzoek ook uitwees dat koppels met dezelfde muzieksmaak niet alleen vaker seks hebben, maar ook meer tevreden zijn:

AirPods

Daarnaast kwamen er nog enkele andere opmerkelijke zaken uit het onderzoek. Zo hebben mensen naar EDM (Electronic Dance Music) luisteren het vaakst een specifieke fetish en lijken liefhebbers van countrymuziek het meest tevreden over hun seksleven. Ook kwam naar voren dat die laatste groep het meeste met rollenspellen heeft.

Als het echter gaat om standjes dan hebben heavy metal fans de voorkeur aan cowgirl of de reverse cowgirl en gebruiken daarnaast vaker een voorbehoedsmiddel dan andere groepen. Zaken als bondage en BDSM lijken dan weer in trek te zijn bij luisteraars van Indie Rock.

Het gehele onderzoek is te lezen via deze link. Naast een rare locatie kan echter ook de manier waarop je de AirPods draagt erg opmerkelijk zijn. Een techjournalist kwam onlangs namelijk een man in de metro tegen die de oordopjes op een erg vreemde manier droeg.

Reageer op artikel:
Apple Airpods steeds vaker betrokken bij sekspartijen
Sluiten