Jelle van Es
Jelle van Es Smartphones 16 sep 2019
Leestijd: 2 minuten

Apple-analist duidelijk: “de iPhone 11 is meer in trek dan verwacht”

Sinds afgelopen vrijdag is het mogelijk om de iPhone 11 en zijn broertjes de Pro en de Pro Max te bestellen. En dan op aankomende vrijdag, 20 september, moet je er dan mee aan de slag kunnen gaan. De kans is groot dat de iPhone 11 het goed gaat doen. Hoewel de absolute magische dagen van een nieuwe iPhone een klein beetje achter ons liggen, is het nog altijd één van de best verkopende modellen wereldwijd. En volgens Apple-analist Ming-Chi Kuo doet de nieuwe iPhone het beter dan verwacht.

iPhone 11 doet het goed

Eén van de belangrijkste redenen waarom de iPhone 11 het beter doet dan verwacht, is de mogelijkheid dat je een oude iPhone kunt inruilen en zo met een korting een upgrade kan doen. Over het algemeen zou je voor een smartphone meer kunnen vangen wanneer je deze tweedehands verkoopt, maar op deze manier ben je wel wat minder gedoe kwijt. Ook wordt met de nieuwe iPhone ook een aantal nieuwe kleuren geïntroduceerd die in trek zouden zijn. Op het gebied van de iPhone Pro is de midnight green-versie in trek, terwijl bij de iPhone 11 groen en paars het goed zouden doen. Ook zou het algemene prijspunt er voor zorgen dat huidige eigenaren van de iPhone 6, 6s en 7 eerder geneigd zijn om nu over te gaan stappen.

Klik/tap voor groter

In de Verenigde Staten zou de iPhone 11 Pro voor de meesten het model zijn waar ze naar toe over willen stap. In China is het echter de ‘gewone’ iPhone 11 die het beter doet, omdat die toch een tikkie goedkoper is. Door de eerste tekenen in de pre-orders verwacht TF Securities, het bedrijf waar de analist Ming-Chi Kuo voor werkzaam is, dat de iPhone dit jaar tussen 70 en 75 miljoen keer wordt uitgeleverd. Eerder ging men uit van een levering tussen de 65 en 70 miljoen.

Wil je meer weten over Kuo? Dan is dit artikel zeer de moeite waard.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Apple-analist duidelijk: “de iPhone 11 is meer in trek dan verwacht”
Sluiten