Apple lanceert Back to School-actie in Nederland: korting op producten

Apple heeft vanaf nu de actie Back to School gelanceerd in een aantal landen in Europa, waaronder Nederland. Mocht je in aanmerking komen voor de actie, dan kun je als student of leraar een gratis set AirPods-oordoppen krijgen wanneer je een geschikte iPad of Mac koopt.

Wanneer je tijdens deze actie een MacBook Air, MacBook Pro, iMac, iMac Pro, iPad Pro, of ‌iPad‌ Air koopt, dan krijg je een tweede generatie Apple AirPods cadeau bij het afrekenen. Het gaat om de versie die beschikt over een bedrade oplaadcase. Mocht je het toch niets vinden dat er een draad uit dat doosje komt, dan heb je altijd de mogelijkheid voor een upgrade te kiezen. Voor een klein bedrag extra kun je dan kiezen voor de AirPods met een draadloze case of de AirPods Pro, die eveneens voorzien zijn van een case zonder draad. Nogmaals: die varianten zijn niet gratis door de actie, maar wel goedkoper.

Klik//tap voor groter. (Afbeelding: Apple, montage: Wesley Akkerman)

Back to School-actie van Apple wederom beschikbaar

De goedkopere ‌iPad‌, ‌iPad‌ mini, Mac mini, en de refurbished producten van Apple doen helaas niet mee aan de Back to School-actie. Echter, alle aankopen die gedaan worden in het kader van educatie, kunnen rekenen op korting vanuit het bedrijf uit Cupertino. Daarvoor ga je naar de EDU-winkel van de iPhone-fabrikant. Voordat je hier echter aanspraak op kunt doen, dien je wel eerst te verifiëren dat je een student of leerkracht bent. De korting geldt niet zomaar voor iedereen.

Je kunt de producten niet alleen online kopen, maar ook in een fysieke winkel (mits die natuurlijk open is). Alle voorwaarden over de actie vind je terug op de website van Apple, waar alle spelregels ook nog eens uitgelegd worden. De actie wordt overigens niet alleen gehouden in Nederland. Ook als je in België woont, dan kun je nu dus gratis een setje AirPods scoren.

Reageer op artikel:
Apple lanceert Back to School-actie in Nederland: korting op producten
Sluiten