Apple deelt eerste beelden Apple TV+ serie Mythic Quest

Waar Netflix vorige maand met een nieuw Sex Education seizoen kwam, heeft nu ook Apple TV+ een veelbelovende komedieserie gepland staan. Het gaat hier om Mythic Quest: Raven’s Banquet, een sitcom rondom een groepje game-ontwikkelaars.

Mocht de onlangs verschenen trailers voor de serie nog niet overtuigend genoeg zijn, dan heeft Apple nu ook een uitgebreide ‘first-look’ voor je.

Dit zijn de hoofdrolspelers van Mythic Quest

Naast nieuw beeldmateriaal bevat de onderstaande video ook toelichting van de castleden, die over hun personage vertellen. Je ziet onder andere Rob McElhenney, welke de serie ook mee geproduceerd heeft:

De serie wordt door Apple als volgt beschreven:

”Maak kennis met het team achter het grootste multiplayer videospel aller tijden. Het blijkt dat op een werkplek waar gefocust wordt op het bouwen van werelden, vormen van helden en creëren van legendes, de grootste gevechten niet in het spel plaatsvinden, maar op kantoor.”

Naast Rob McElhenney zijn er nog enkele andere It’s Always Sunny in Philadelphia producenten bij Mythic Quest betrokken, namelijk Megan Ganz en Charlie Day. Of we veel van die serie in Mythic Quest terug gaan zien is echter nog maar de vraag. Het project zal vanaf 7 februari via Apple TV+ te zien zijn.

Apple TV+ vs Netflix

Waar Disney+ al direct een succes was, had de streamingdienst van Apple een wat moeizamere start. Zo werden de vier original series die er bij de lancering opstonden maar matig ontvangen. Daarnaast ging ook de première van de door Apple geproduceerde film The Banker niet door. Tevens besloot een van de prominente medewerkers achter de streamingdienst zijn positie te verlaten.

Toch waren er ook positieve berichten rondom Apple TV+. De in eerste instantie matig beoordeelde serie The Morning Show kreeg later bijvoorbeeld alsnog lovende kritieken en mocht uiteindelijk zelfs een Award in de wacht slepen. Meer Apple nieuws is te checken in dit overzicht.

Reageer op artikel:
Apple deelt eerste beelden Apple TV+ serie Mythic Quest
Sluiten