Wesley Akkerman
Wesley Akkerman Gadgets 9 sep 2021

Apple’s California Streaming ook hét event voor de AirPods 3

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan presenteert Apple tijdens het aankomende California Streaming-evenement de AirPods 3. De oordoppen moeten onder meer een verbeterde audiokwaliteit en accuduur krijgen. Het evenement staat gepland voor dinsdag 14 september aanstaande, om 19:00 uur Nederlandse tijd.

Het nieuws is afkomstig van Twitter, waar het account PineLeaks zijn bevindingen deelt. PineLeaks is van een bekende naam uit de industrie: Max Weinbach. De man heeft eerder al veel gelekte informatie gedeeld voor allerlei smartphones. In een serie tweets deelt hij wat hij denkt te weten over het California Streaming-evenement van Apple.

AirPods 3 op 14 september

In die serie tweets staat onder meer dat de AirPods 3 een gereviseerd oplaaddoosje krijgen. De audiokwaliteit is vergelijkbaar met de AirPods van de tweede generatie. Maar de AirPods 3 krijgen naar verluidt wel een betere basweergave. De audio aan de onderkant van het spectrum moet daardoor veel beter klinken.

De accu in het doosje is mogelijk twintig procent groter dan zijn voorganger. De accu’s in de AirPods 3 zijn vergelijkbaar met die in de Pro-modellen, laat PineLeaks weten. Ook spreekt het account over de accu van de Apple Watch Series 7. Dat model krijgt namelijk een veel betere accuduur, aldus de geruchtenmaker.

Andere producten van Apple

De Apple Watch Series 7 krijgt bovendien een opnieuw ontworpen chassis. Daardoor is er ruimte voor een grotere accu. De processor, de S7, is tot slot kleiner en heeft twee kanten, waardoor er nog meer ruimte is voor de batterij. PineLeaks laat niet weten hoe het aan zijn informatie komt, dus dat moeten we nog maar afwachten.

Het Korreltje Zout: alles wat we tot nu toe weten over de AirPods 3

Verder krijgt de iPhone 13 Pro Max een accu die achttien tot twintig procent groter is. De nachtmodus van de camera’s detecteert sterren en kan zijn instellingen daarop automatisch aanpassen. Ook wordt er nog gesproken over de iPhone 13 mini: die krijgt naar verluidt een extra uur aan accuduur.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple’s California Streaming ook hét event voor de AirPods 3
Sluiten