Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 13 mei 2019

Apple Card duikt op: maak kennis met de minimalistische kaart!

Tijdens de onthulling van onder andere TV Plus en News Plus, maakte Apple ook bekend dat het bedrijf met een eigen betaalkaart zou komen. De geruchten omtrent de kaart gingen al enige tijd rond, maar de Apple Card werd in maart dan toch echt een feit. En nu duikt hij voor het eerst op “in het wild”. Maak kennis!

Maak kennis met de minimalistische Apple Card

Ondanks het feit dat we de Apple Card al tijden verwachtte, was het qua timing toch een verrassing de hij in maart aangekondigd werd. De producent uit Cupertino toonde een titanium credit card tijdens de onthulling van onder andere Apple TV Plus. Destijds zagen we al het minimalistische design dat gepaard ging met de kaart, maar in het dagelijkse leven (ook wel ‘Het Wild’ genoemd) kwamen we hem nog niet tegen. Tot nu.

Het lijkt er sterk op dat de nieuwe Apple Card zich in een soort van beta-versie bevindt. Mocht dat het geval zijn dan zullen het voornamelijk werknemers van het bedrijf zijn die aan de haal gaan met de betaalkaart. Een van deze mensen heeft foto’s gemaakt van het desbetreffende ding en deze naar leaker Ben Geskin gestuurd. Hij deelt de foto’s op zijn Twitter-account waardoor we voor het eerst een goede blik op de betaalkaart kunnen werpen. Alhoewel…

Apple Card Ben Geskin

Bovenstaande afbeelding laat zien dat de desbetreffende kaart op dit moment nog niet volledig af is. Apple kondigde in maart van dit jaar aan dat het gaat om een titanium kaart met een minimalistisch design. Nu is dat design wel degelijk terug te zien, maar lijkt de kaart op bovenstaande foto nog wel van plastic te zijn. Logisch gezien het feit dat voornamelijk de functionaliteiten van de Card getest worden door de medewerkers. Ga er dus niet vanuit dat het product deze kwaliteit te bieden heeft, al zal er qua design niet heel veel meer veranderen.

Reageer op artikel:
Apple Card duikt op: maak kennis met de minimalistische kaart!
Sluiten