Daniel Koster
Daniel Koster Apple 5 aug 2016

Vandaag: Apple ontwikkelt eigen draadloze oordoppen, te gekke nieuwe functie Spotify en meer

Snel, trek die werkschoenen uit en doe je borrelschoenen maar aan. Het is namelijk weekend! Echter gaan we niet het hele weekend alleen maar feesten natuurlijk. In het weekend kom je tot rust. En om terug te blikken op de afgelopen week natuurlijk. Dat doe je door hier al het technieuws van de afgelopen week te vinden. Nu nog even het technieuws van vandaag lezen en klaar ben je:

Apple gaat programmeurs betalen om ze te hacken

Apple doet een zet die anderen al maakten. Het bedrijf gaat programmeurs betalen om lekker in hun besturingssysteem te vinden zodat deze kunnen worden gedicht. Lijkt je dat wat? Dan heb je pech. De enige manier dat je hiervoor in aanmerking komt is een invite van Apple.

Release Radar is Spotify’s nieuwste kunstje

Terwijl Apple Music zich via exclusieve releases probeert te onderscheiden, of misschien eerder z’n ziel probeert te verkopen, pakt Spotify het anders aan. Met Release Radar gaat elke vrijdag gepersonaliseerde afspeellijsten maken met nieuwe singles. Zie het als de ‘Discover Weekly’ voor de nieuwste muziek. De afspeellijst bestaat uit zo’n twee uur aan muziek en wordt samengesteld aan de hand van muziek waar het meest naar wordt geluisterd en muziek van artiesten die je volgt. De afspeellijst is zowel op mobiel als desktop te raadplegen en gaat menig kantoor op vrijdag veroveren. Sowieso! (Bron)

Apple gaat eigen draadloze oordoppen leveren

Het gerucht gaat dat Apple met eigen draadloze oordoppen komt. De EarPods zouden lang meegaan op een volle accu. Er werd eerder gesteld dat Apple met een dongel zou komen die je tussen de lightning poort en jouw koptelefoon of oordopjes zou doen. Dat vonden we maar onhandig. Laten we hopen dat deze draadloze oordoppen een goede oplossing zijn. Als het waar is dat Apple eigen draadloze oordoppen gaat ontwikkelen natuurlijk.

Nieuwe album van Frank Ocean? Snapchat lijkt er zeker van te zijn

Vandaag zou d-day zijn voor Frank Ocean. De roddel gaat al langer dat ‘ie vandaag zijn langverwachte album enkel op Apple Music dropt. Tot nu toe is dat niet gebeurd. Echter is Snapchat daar wel van uit aan het gaan. Het bedrijf introduceerde namelijk vandaag Frank Ocean filters.

Geinige video laat Pikachu’s Pokénon Go spelers ‘vangen’

Video’s van ons zien? Abonneer je dan hieronder op ons YouTube-kanaal:

Het delen van onder andere GIFs van de Olympische Spelen is verboden

Je zou denken dat de Olympische Spelen daar zijn om de wereld nader bij elkaar te brengen. Echter is het vooral een commercieel gebeuren. Als je geen sponsor bent van de Spelen mag je bijvoorbeeld geen GIFjes delen van beelden van de Spelen, bepaalde hashtags niet gebruiken en meer.

Dude vangt alle 145 Pokémon die je nu via Pokémon Go kunt vangen

Deze toestellen worden van de Android Nougat update voorzien

De nieuwste Android update is onderweg. Nu laat Android Planet ons weten welke smartphones allemaal van Android Nougat worden voorzien. Dit is de zevende Android-versie die beschikbaar wordt.

Netflix komt met eerste 360-graden-video

iOS 9.3.4 nu beschikbaar

Apple heeft iOS 9.3.4 nu beschikbaar gemaakt. iCulture meldt dat deze van een belangrijke beveiligingsupdate is voorzien. Waarschijnlijk is dit de laatste update voor iOS 10, dus wij raden je wel aan om ‘m nog even te downloaden.

Functionerende iPhone 7 te zien in gelekte video

Facebook past algoritme aan om clickbait tegen te gaan

Facebook heeft het algoritme wederom aangepast. Dit maal met een grote aanpassing omtrent clickbait. Dit algoritme gaat titels als ‘het eten van fruit is eigenlijk slecht voor je?!’ herkennen. Wanneer een titel als clickbait wordt gezien zal het bijbehorende artikel vervolgens minder worden getoond.

Microsoft tovert speelgoedpistool om tot echt pistool

Deze titel klinkt een beetje alsof Jezus water in wijn veranderde. We hebben het echter over de emoji die Windows kent. Deze kenden eerder een speelgoedpistool. Microsoft heeft deze echter van een update voorzien en nu tot een ‘echt’ pistool omgetoverd.

Slim: vrouw bedenkt workout rondom Pokémon Go

Er zijn een paar hotspots waar velen Pokémon voorkomen. Nu heeft een trainer daar iets slims mee bedacht. Een workout die langs deze hotspots gaat. Zo kunnen mensen lekker Pokémon vangen én tegelijkertijd sporten. Slim!

Reageer op artikel:
Vandaag: Apple ontwikkelt eigen draadloze oordoppen, te gekke nieuwe functie Spotify en meer
Sluiten