Lisanne Beijen
Lisanne Beijen | LinkedIn Tech 13 sep 2017

Apple presenteert iPhone X en Twitter gaat los: het Apple Event door de ogen van Twitter

Tijdens de Apple Keynote gebeurde er veel. Te veel om op te noemen misschien, maar gelukkig hielp het internet een handje bij het becommentariëren van het event. Omdat 140 karakters meer zeggen meer dan 1000 woorden hebben we de fijnste Tweets over het Apple Event voor je op een rijtje gezet. Ook de iPhone X blijft niet gespaard.

Apple stores zijn verleden tijd

Tijdens de presentatie kondigde Angela Ahrendts van Apple Retail aan dat de Apple Stores gerebrand en opnieuw ingericht zouden worden. Bij een vernieuwde store hoort natuurlijk ook een nieuwe naam: Town Squares. Een slimme marketingtruc van Apple. De Town Squares moeten meer dan alleen winkels zijn, maar een hele aparte ervaring opzich waar mensen samen komen. Waarschijnlijk zullen we de Town Squares gewoon winkels blijven noemen, Apple heeft blijkbaar zelf ook nog wat moeite met de overgang.

Niet alleen is men skeptisch over de Town Squares, ook vragen mensen zich af hoeveel iPhones Angela Ahrendts (de voormalig CEO van Burberry) in haar roze trenchcoat had verstopt.

Apple Watch 3

Je zou het haast vergeten, maar Apple kondigde ook de Apple Watch 3 aan. Het horloge heeft een aantal grote upgrades gekregen, waaronder een waardoor hij onfhankelijk van de iPhone kan functioneren. Wait, what?

Oud nieuws met de 4K-tv

4K-televisie bestaat al een tijdje, maar Apple is een koning in het opnieuw introduceren van het reeds uitgevonden wiel.

Het ondergeschoven kindje

Het grote nieuws van Apple was natuurlijk de aankondiging van de iPhone X. Daardoor viel het nieuws van de iPhone 8 en iPhone 8 Plus een klein beetje in het niet..

Het paradepaardje

En dan natuurlijk de iPhone X. We kunnen er veel goeds over zeggen of woorden aan vuil maken, maar dat deed het internet gelukkig al voor ons.

Oke, genoeg gelachen. Deze updates en nieuwe gear van Apple zorgt namelijk weer voor wat fijne ontwikkelingen in tech-land. Benieuwd naar of je beter voor de iPhone 8 dan de iPhone X kunt kiezen, hoe de grootte van de nieuwe smartphones is in vergelijking tot andere smartphones, of ben je benieuwd naar ander iPhone nieuws? Houd dan deze pagina in de gaten.

Reageer op artikel:
Apple presenteert iPhone X en Twitter gaat los: het Apple Event door de ogen van Twitter
Sluiten