Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 12 sep 2018

Livestream: zo kijk je live Apple’s iPhone 2018 event (en dit wordt onthuld)

Woensdagavond is het dan eindelijk zo ver. Dan gaat Apple een flink aantal nieuwe producten onthullen, tijdens zijn grote jaarlijkse keynote. Tim Cook zal er onder andere drie nieuwe iPhones tonen, en een nieuwe Apple Watch. Jij kunt er live bij zijn!

Apple event livestream

Althans, achter je beeldscherm dan. “Gather round,” aldus Apple. De techgigant heeft zoals elk jaar een officiële livestream waar je alle aankondigingen op de voet kunt volgen.

Apple event iPhone onthulling

Ten eerste is er goed nieuws: het kijken van Apple’s evenementen is makkelijker dan ooit. Al een tijdje is het bedrijf minder strikt in op welke apparaten je wel of niet de livestream kunt checken. Ook achter je Windows PC is het dus easy. Geen gekloot met gekke URL’s en VLC Player dus.

Deze platformen worden officieel ondersteund:

  • iPhone, iPad of iPod Touch met iOS 10 of nieuwe (en Safari)
  • Mac met macOS Sierra 10.12 of nieuwe (en Safari)
  • PC met Windows 10 of nieuwe (en Microsoft Edge)
  • Apple TV 2e generatie of nieuwe met laatste updates
  • Android of Linux met laatste versies van Chrome

Het evenement gaat woensdagavond om 19:00 Nederlandse tijd van start. Je kunt de stream live volgen door naar deze pagina te gaan. Nu zie je daar nog niks, maar rond die tijd verschijnt op die pagina een videospeler.

In de tussentijd kunnen we nog een laatste keer vooruit blikken: wat gaat Apple allemaal onthullen? We hebben alles voor je op een rijtje gezet.

 

Reageer op artikel:
Livestream: zo kijk je live Apple’s iPhone 2018 event (en dit wordt onthuld)
Sluiten