Noah Korevaar
Noah Korevaar Tech 31 aug 2018
Leestijd: 1 minuut

Twitter reageert hilarisch op ‘mysterieus’ Apple event

Een Apple event is niet meer wat het ooit was. Dat hoort Steve Jobs nou eenmaal te doen, hoe goed de dodelijk saaie Tim Cook ook zijn best doet. Daar komt bij dat er geen revolutionaire producten meer worden gelanceerd tijdens een Apple event. De zoveelste iPhone met een nog betere camera geloven we wel. Dit weerhoudt het bedrijf er niet van om grootse en mysterieuze aankondigingen van evenementen te doen, zoals die op 12 september. Ook al worden die tegenwoordig niet meer serieus genomen.

Apple event op 12 september: gather round

‘Gather Around. Please join us for an Apple special event in The Steve Jobs Theater in Cupertino’, aldus Apple in de uitnodiging om de show via een live stream te bekijken. Op de reeds voorspelde datum 12 september 2018 gaan Tim Cook en Craig Federighi vermoedelijk dingen vertellen over de reeds uitgelekte iPhone XS en de reeds uitgelekte Apple Watch Series 4. Spektakel gegarandeerd.

Twitter reageert

Wie dacht dat Twitter dood is, heeft het mis. Getuige deze hilarische reacties op de blooper van Donald Trump, de bizarre trip van Maradona tijdens het WK en de oproep van NPO voor nieuwe programma-ideeën. Nieuw in het rijtje is ‘Gather Round voor het Apple Event’.

The Ring

Relieken van de dood?

Zwart gat

Zou het iets met een iPhone zijn?

Slot car race

SMOK doet ook een duit in het zakje

https://twitter.com/SMOKTECHLOGY/status/1035356906636763137

Grondige analyse

Een Apple streamingdienst?

Dit Apple event is waarschijnlijk spectaculairder

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Twitter reageert hilarisch op ‘mysterieus’ Apple event
Sluiten