De échte Apple-fanboy deelt met deze hoes een burn uit naar de Galaxy Note 7

Samsung heeft het met de Galaxy Note 7 zwaar. Dat wens je niemand toe en wij hebben het ook wel te doen met het merk. Daarom vinden wij het de hoogste tijd dat de Apple-gebruiker wat support toont voor de Note 7.

De iPhone-gebruiker heeft geen last van een ontploffend apparaat en dat is maar goed ook. Maar om je dan wel een beetje (op een lachwekkende manier) in de ervaring van de Note 7-gebruiker te verplaatsen is deze hoes top.
Voor 23 euro exclusief verzendkosten kun jij laten zien dat je met Samsung meeleeft. En ze met een knipoog op de hak neemt natuurlijk. Je zult echter moeten wachten tot november want dan komen deze hoesjes pas op de markt.

Nu we het toch over grappen hebben, willen we ook van de gelegenheid gebruikmaken om de grap van Obama met je te delen. Wat is het toch een held!

Uiteraard zijn Obama en Uniqfind niet de enige die de grap inzien. Zo reageerde het internet ook al op het probleem met de Note 7. Gelukkig weten we dat Samsung doorgaans apparaten van topkwaliteit levert en dat het met het volgende apparaat weer helemaal goed zal zitten. Kop op, Samsung!

Reageer op artikel:
De échte Apple-fanboy deelt met deze hoes een burn uit naar de Galaxy Note 7
Sluiten