Jelle van Es
Jelle van Es Apps 19 mrt 2020
Leestijd: 2 minuten

Thuiswerken? Volgens Apple is dat met deze apps uitstekend te doen!

Momenteel is de kans groot de je bezig bent met thuiswerken. Wanneer je thuis je werk kunt doen, word je opgeroepen dat te doen, om op die manier het coronavirus minder snel te laten verspreiden. En Apple helpt je nu met een aantal apps die het thuiswerken makkelijker maakt.

Op een nieuwe pagina hebben ze diverse apps uitgelicht die je helpen met thuiswerken en binnen blijven. Er zit alleen wel een kleine kanttekening bij: de pagina is simpel vertaald vanuit de Amerikaanse website.

Apple helpt je met apps voor thuiswerken

Voor een groot gedeelte van de apps die voorgesteld worden voor het thuiswerken is dat niet erg. Diverse communicatie-apps zijn universeel. Maar als je kijkt naar bijvoorbeeld het kopje voor het laatste nieuws, dan vind je daar eigenlijk alleen maar Amerikaanse nieuwsbronnen op, die voor de Nederlandse situatie op dit moment niet heel erg handig zijn. En ook op het gebied van onderwijs, wat handig is voor de kinderen die thuis zitten, zien we voornamelijk Amerikaanse bronnen, die niet altijd even geschikt zijn voor de Nederlandse markt. Als vader een tip: op Junioreinstein kun je heel wat handige oefeningen vinden voor je kinderen.

Toch zitten er een aantal goede apps bij die je helpen met thuiswerken. Slack is al iets dat vaker is genoemd en dat wij zelf ook al een paar jaar gebruiken. Videobellen met je collega’s werkt daarmee bijvoorbeeld erg handig. Verder zien we apps die je helpen om fit te blijven door oefeningen thuis te doen en zijn er diverse apps die je helpen met mediteren. Zeker gezien de situatie waar we ons momenteel in bevinden nog wel een tijdje gaat aanhouden, is het gewoon goed om wat afleiding te vinden. En wanneer je al het thuiswerk hebt gedaan en wat ontspanning zoekt, heeft Apple met zijn eigen Apple Arcade een goede plek om los te gaan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Thuiswerken? Volgens Apple is dat met deze apps uitstekend te doen!
Sluiten