Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 2 mei 2019

Apple iPhone 11: de beste blik op de smartphone tot nu toe

Door de geruchten, en renders, van de afgelopen tijd weten we het zo goed als zeker: de iPhone 11 wordt Apple’s toptoestel van 2019. Maar waar we eerder al eens voorzien werden van een aantal designs, zijn we nu op een van de meest realistische varianten gestuit. 

Beste blik op gloednieuwe Apple iPhone 11?

In de afgelopen maanden hebben we een flink aantal geruchten omtrent de iPhone 11 voorgeschoteld gekregen. Maar naast specificaties en features willen we uiteraard ook weten hoe het toestel eruit komt te zien. Een paar maanden geleden kwam voor het eerst het design met een camera-blok aan het licht en heeft het ons simpelweg niet meer losgelaten. Al moeten we eerlijk bekennen dat we realistischere renders dan dit nog niet zijn tegengekomen.

In de afgelopen dagen hebben we verschillende iPhone 11 (Max) renders gezien die zijn ontstaan uit gestolen CAD bestanden vanuit de fabriek waar de volgende generatie iPhones worden geproduceerd. Hierdoor hebben we een heel goed idee van hoe het toestel eruit komt te zien. Grafisch designer Hasan Kaymak is met deze bestanden aan de slag gegaan en heeft ons, misschien wel, de beste kijk op de nieuwe smartphone gegeven.

Apple iPhone 11 renders

Het meest opvallende aan het design is toch wel het camera-systeem. Toen deze voor het eerst aan het licht kwam vonden we het er simpelweg belachelijk uitzien. Maar eerlijkheid gebied ons te zeggen dat het toch steeds meer begint te wennen. Sterker nog: we worden best vrolijk van de renders.

Gezien het feit dat deze renders zijn gebaseerd op gelekte informatie, foto’s en geruchten, moeten we niet vergeten dat we het met een korreltje zout moeten nemen. Of de smartphone er ook daadwerkelijk zo uit komt te zien weten we pas in september.

Apple iPhone 11 renders

Meer Apple?

In onze eigen podcast WantKast praten we je wekelijks bij over de meest recente ontwikkelingen op het gebied van Tech. Uiteraard kan een merk als Apple daarbij niet ontbreken. We bespreken de laatste in’s en out’s van het bedrijf en delen onze mening.

Benieuwd naar de WantKast podcast? Check hieronder de meest recente aflevering.

Reageer op artikel:
Apple iPhone 11: de beste blik op de smartphone tot nu toe
Sluiten