Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 23 jan 2019

Tweede iPhone 11 render: Apple’s mooiste iPhone ooit?

In de loop der jaren heeft Apple verschillende iPhones naar buiten gebracht. De producent produceert de smartphones al sinds 2007 en zijn niet alleen onder de motorkap voorzien van upgrades. Op het gebied van design zijn er ook flinke veranderingen waar te nemen. Waar de huidige smartphones van de producent verre van het mooiste design ooit dragen, lijkt de nieuwe iPhone 11 daar verandering in te brengen. Althans, als we dit nieuwe conceptdesign mogen geloven dan. 

iPhone 11: Apple’s mooiste?

Laten we voor een klein moment even vergeten dat Apple’s nieuwe iPad Pro tablets buigen als een malle. Visueel gezien beschikken ze over een design waar we het best warm van krijgen. Sterker nog: het is design-wise de sterkste iPad die we ooit van Apple gezien hebben. Het heeft overduidelijk aspecten van de mooiste iPhones ooit gemaakt: de iPhone 4, 5 en SE. Het enige grote verschil is het feit dat de schermranden van de iPad Pro klein zijn in vergelijking met deze toestellen. Maar stel je eens voor dat Apple precies hetzelfde design hanteert bij de aankomende iPhone 11. Dat zou toch fantastisch zijn?

In een nieuwe conceptvideo, van Hasan Kaymak, is dit design terug te zien voor de iPhone 11. Verschillende geruchten hebben al gemeld dat Apple’s nieuwe smartphone, helaas, hetzelfde design gaat krijgen als de iPhone XS en XS Max. Toch weerhield dit de designer er niet van om het uiterlijk van de iPad Pro los te laten op de iPhone 11. “Waarom laten jullie dit dan zien?”, horen we jullie al roepen. Het antwoord is simpel: dit is misschien wel de mooiste iPhone die de wereld nooit te zien gaat krijgen. Althans, dit jaar niet.

Check de video hieronder.

iPhone X featuring iPhone SE

Kaymak heeft alle geruchten over de iPhone 11 van de afgelopen weken geanalyseerd en toegevoegd aan het design van de huidige iPad Pro. Het resultaat is een moderne versie van de iPhone SE, die naar ons idee een van de sterkste designs heeft die we ooit bij een iPhone hebben gezien. De voorkant van het toestel ziet eruit als de iPhone X, maar is wel gewapend met een kleinere notch. De achterkant van het toestel is best realistisch te noemen, aangezien een grote multi-lens camera vaker opgedoken is op het internet.

We zien de iPhone 11 dit jaar nog verschijnen, maar wanneer precies is nog niet bekend. Dat we uit kunnen gaan van de maand september, staat overigens wel zo goed als vast.

Reageer op artikel:
Tweede iPhone 11 render: Apple’s mooiste iPhone ooit?
Sluiten