Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 8 jan 2019

iPhone 2019: alles wat we weten over Apple’s nieuwe smartphone

Alles wat we weten over de iPhone van 2019

Ondanks het feit dat CES 2019 in volle gang is en de geruchten rondom de Galaxy S10 ons om de oren vliegen, zijn we uiteraard ook heel benieuwd naar de nieuwe iPhone. Eind 2018 zagen we de komst van de iPhone XS (Max) en iPhone XR, maar dat houdt de hype rondom de nieuwe variant niet tegen. De markt veranderd, de concurrenten pakken groots uit, dus de vraag is wat Apple doet.

Hoewel Apple het jaar niet geheel lekker begint en 2018 vrij mager afsloot, weet je nu al dat de nieuwe iPhone gaat scoren. Hoe duur Apple de toestellen ook lijkt te maken: er staan toch weer mensen in de rij voor een nieuw toestel. Maar waar de afgelopen jaren de teruglopende verkoop best meeviel, is het in 2018 wel anders. De productie van de nieuwe toestellen moest tot twee keer terug gedraaid worden en de verwachtingen voor het nieuwe kwartaal zijn laag. Apple moet dit jaar uit gaan pakken om alles recht te trekken. En de vraag is: gaan ze dat ook doen?

Om die vraag te beantwoorden hebben we alles op een rijtje gezet wat we weten over het nieuwe toestel van Apple. We zijn er heel vroeg bij en met CES 2019 in volle gang staat de geruchtenmolen eventjes stil. Een mooi moment om te kijken waar we zijn en wat we nog willen weten.

Alle informatie vanaf de volgende pagina is gebaseerd op gelekte informatie of geruchten. Een enkeling is inmiddels al bevestigd, maar onthoud dat dit allemaal nog niet definitief is.

Reageer op artikel:
iPhone 2019: alles wat we weten over Apple’s nieuwe smartphone
Sluiten