Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 3 jul 2019

Apple iPhone (hoesjes) te duur? Zo scoor je een betaalbare!

Het kopen van een nieuwe smartphone is anno 2019 nogal een uitdaging. Naast het feit dat de markt zich op lichtsnelheid beweegt, zijn de toestellen ook steeds duurder geworden. Zeker wanneer je iemand bent die graag rondloopt met een Apple iPhone. Gelukkig is er een manier om de smartphones van de producent uit Cupertino voor een (relatief) prikkie te scoren. 

Apple iPhone: revolutionair product tot aanslag voor je portemonnee

Toen Apple in 2007 aankondigde dat het een telefoon, een iPod en een browser in een apparaat stopte, wist niemand wat ze meemaakten. De introductie van de iPhone, en dus ook de grote start van de smartphone, was een succes. Het resulteerde in het feit dat een grote groep mensen ieder jaar een nieuwe variant van het toestel aanschaft. Van de iPhone 4 tot de iPhone 6S en van de iPhone 8 Plus tot aan de iPhone X: ieder jaar gingen er weel miljoenen exemplaren over de toonbank.

Maar het hoeft geen geheim te zijn dat de iPhone altijd duur is geweest. Iets dat anno 2019 een hoogtepunt bereikt. Waar er voorheen altijd een variant van de iPhone verscheen, kwamen er vervolgens ook de Plus-modellen. Hierdoor verschenen er jaarlijks twee verschillende varianten van de iPhone (zoals de iPhone 7 en 7 Plus bijvoorbeeld). In 2019 zette Apple er wederom een stapje bij en introduceerde het maar liefst drie verschillende toestellen.

De iPhone XR, XS en XS Max waren een feit. Met die eerste als goedkoopste toestel (€850) en die laatste als duurste (vanaf €1250) was een ding direct duidelijk: wie tegenwoordig een nieuwe iPhone aan wil schaffen moet flink dokken. Maar wat nou als wij je vertellen dat het ook een stuk goedkoper kan?

Apple iPhone Xs Max review

Refurbished iPhone voor een betaalbare prijs!

Wie geen behoefte heeft aan het nieuwste van het nieuwste, maar wel een goed product in handen wil hebben, gaat zonder twijfel gelukkig worden van refurbished producten. Er zijn verschillende webshops die tweedehands iPhones aanbieden die een stuk goedkoper zijn dan wanneer je ze direct uit de Apple Store tovert. Het gaat om tweedehandsmodellen die door zo’n strenge keuring gaan, dat ze zo goed als nieuw lijken. En dat is tof voor mensen die niet persé een iPhone XR, XS of XS Max willen hebben.

Zo haal je bij de webshop als snel een iPhone X voor €629, een iPhone 8 voor €412 of zelfs een iPhone 6 voor €194. Hoe je het ook went of keert: wie opzoek is naar een betaalbare refurbished iPhone kan zonder twijfel zijn slag slaan!

Scoor ook betaalbare hoesjes!

Wie geslaagd is met het aanschaffen van een goedkopere iPhone, kan ook zonder twijfel een hoesje gebruiken. En die hoesjes kunnen best nog wel eens duur uitpakken. Gelukkig is hier, net als bij de aanschaf van de iPhone zelf, wel een goedkope variant op te vinden. Er zijn talloze websites die een arsenaal aan smartphones hoesjes aan je aanbieden, waarmee jij als nieuwe iPhone-bezitter zonder twijfel uit de voeten kan. Van hoesjes voor je gloednieuwe iPhone XS of je refurbished iPhone 8 Plus: er zit zonder twijfel iets tussen dat je tof vindt.

En daarom is het wel lekker dat je het zo gek kunt maken als dat je zelf wil. Heb jij zin om zo min mogelijk geld uit te geven? Dan is de webshop als GSMpunt misschien iets voor jou! Een iPhone X hoesje is voor €6,25 bijvoorbeeld al op de kop te tikken. Ga je liever voor meer bescherming en zekerheid? Dan is het ook mogelijk om €79,95 te spenderen. Het maakt dus niet uit wat je zoekt en voor wat je het zoekt: het vinden van ideale iPhone hoesjes is zo gepiept!

Reageer op artikel:
Apple iPhone (hoesjes) te duur? Zo scoor je een betaalbare!
Sluiten