Mark Hofman
Mark Hofman Tech 12 feb 2019

Conceptdesign toont Apple iPhone SE2 zoals hij zou moeten zijn

Het verhaal van de Apple iPhone SE is er eentje die we simpelweg bizar kunnen noemen. Om een of andere reden werd het populaire toestel uit de verkoop gehaald (om vervolgens stiekem weer terug te komen), waardoor een vervolgtoestel niet op de planning staat van dit jaar. Maar mocht dit compacte toestel alsnog een comeback maken, dan zou hij er zonder twijfel op deze manier uit moeten zien. 

De perfecte Apple iPhone SE2

Terwijl smartphones steeds groter werden, besloot Apple om het strakke design van de compacte iPhone 5S te behouden. Dit resulteerde in de komst van de iPhone SE, wat simpelweg een iPhone 6S was in een kleinere behuizing. Het toestel was een geweldig succes en bijna het perfecte toestel te noemen voor mensen die van compacte smartphones hielden. Maar hals over kop verdween het toestel uit het aanbod van Apple. Geruchten rondom de iPhone SE2 schoten als paddestoelen uit de grond, maar stierven maanden geleden af. Apple komt, naar de verwachting, niet met een opvolger van het populaire toestel. En daar laat de producent een gigantisch publiek liggen.

Echter weet Apple dit zelf ook. De producent bracht het toestel, zonder enige aankondiging, nog even kort terug op de markt. De voorraad moest klaarblijkelijk op, welke ook in no-time uitverkocht was. De populariteit is dus nog steeds erg groot, maar het is bijna té stil voor een opvolger in 2019. De iPhone SE2 komt zo goed als zeker niet op de markt dit jaar (of het bedrijf gaat ons immens verbazen). Maar stel je eens even voor dat Apple dit wel zou doen. Hoe zou het toestel er dan uit moeten zien? Een lastige vraag die onderstaande video als geen ander weet te beantwoorden.

In een kleine 40 seconden weet designer Gunho Lee ons een idee te geven over hoe de perfecte iPhone SE2 er uit zou moeten zien. Het is simpelweg de SE zoals we hem kennen, maar dan met een kleine design update welke geïnspireerd is door de huidige vlaggenschepen van Apple. Dat betekent dat het strakke design van de iPhone 5S gecombineerd wordt met grote kenmerkende features als de notch uit de huidige serie. Check de video hieronder en laat je verbazen.

Het is misschien niet de slimste zet geweest om deze conceptvideo te bekijken. We zitten op dit moment namelijk nog meer te wachten op de Apple iPhone SE2, dan we voorheen al deden. Damn.

Reageer op artikel:
Conceptdesign toont Apple iPhone SE2 zoals hij zou moeten zijn
Sluiten