Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 10 jul 2018

Warm welkom: iPhone X Plus is nu al gewild in Nederland

Naar verluidt komt Apple later dit jaar met de iPhone X Plus, een grotere opvolger van de iPhone X. Het toestel heeft naar verwachting een scherm van maar liefst 6.5-inch. Nog groter dus, terwijl iPhones de afgelopen jaren al steeds groter werden. Zitten we daar wel op te wachten?

iPhone X Plus kan op warm welkom rekenen

Die vraag legden we de lezers van One More Thing voor, onze zustersite over alles wat met Apple te maken heeft. Hoe denken die diehard fans over de geruchten? We verwachtten een hoop afkeurende antwoorden, maar het tegendeel blijkt waar te zijn.

Men antwoordde namelijk met een overtuigende ja. Een flink aantal lezers heeft gestemd, in totaal 2.521 keer om precies te zijn. 39 procent, de absolute meerderheid, gaf aan zeker geïnteresseerd te zijn in de grotere (onaangekondigde) iPhone.

Meer nieuws in september

De kans is gelukkig wel groot dat de iPhone X Plus er daadwerkelijk komt. De geruchten van alle kanten wijzen op de onthulling van een 6.5-inch iPhone. De uiteindelijke naam kan zeker afwijken, maar over de schermgrootte bestaat weinig twijfel. Zowel Samsung als LG gaan naar verluidt panelen produceren voor de nieuwe iPhone. Verder kun je rekenen op een dualsim-variant en een prijskaartje dat niet hoger uitvalt dan die van de iPhone X. Voor de laatste nieuwtjes kun je One More Thing in de gaten houden.

iPhone X Plus
Reageer op artikel:
Warm welkom: iPhone X Plus is nu al gewild in Nederland
Sluiten