Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 13 mrt 2019

Apple iPhone XI: zo gaat hij er in Dark Mode uitzien

Er is weinig twijfel over mogelijk: Apple lanceert in 2019 gewoon een gloednieuwe iPhone. Waar we op dit moment denken te weten dat Apple de line-up van dit jaar voorziet van opvolgers, moeten we nog wachten op het officiële woord. Iets wat ook geldt voor het design, waar we op dit moment een gloednieuw beeld van krijgen. iOS 13 krijgt een Dark Mode en die zou zomaar eens op deze manier toegepast kunnen worden op de nieuwe iPhone XI. 

iPhone XI inclusief Dark Mode

Nadat LCD de display-markt jarenlang heeft voorzien van succes, is het inmiddels OLED die de strijd weet te winnen. De productiekosten van de displays zijn in de afgelopen jaren aanzienlijk gedaald en we zien het type dan ook steeds vaker terug. Iets wat resulteert in het feit dat Apple zomaar eens interesse zou kunnen hebben in een Dark Mode. De feature wordt al enige tijd in verbinding gebracht met iOS 13 en dus ook de nieuwe iPhone XI. Een toestel waarvan we op dit moment, door nieuwe renders, een aanzienlijk goed beeld hebben.

Apple iPhone XI design

In de afgelopen tijd zijn we regelmatig tegen een aantal geruchten omtrent de iPhone XI gelopen, wat resulteert in een creatieve blik van PhoneArena. De website heeft alle bekende details op een rij gezet, de Dark Modes van o.a. Android Pie bestudeerd en is grafisch aan de slag gegaan. Zo komt het platform met een zooi renders die zomaar eens een heel goed beeld zouden kunnen geven van de nieuwe iPhone XI, de grote opvolger van de iPhone XS.

Inmiddels weten we bijna zeker dat Apple nog een keer het design van de iPhone X gaat hanteren. Dit doet de producent uiteraard wel met een aanzienlijk grote wijziging: een triple-camerasysteem. Daarbij zou het toestel naar verluidt voorzien worden van een underwater mode en zien we dus ook een dark mode verschijnen. Dat laatste is voornamelijk een grote feature uit het gloednieuwe iOS 13. Het besturingsysteem van Apple zal, zonder twijfel vanwege OLED, eindelijk gebruik maken van deze langverwachte feature.

Apple iPhone XI design

Wanneer Apple de iPhone XI daadwerkelijk onthult is officieel nog niet bekend, maar dat we rekening kunnen houden met september dit jaar mag duidelijk zijn.

Reageer op artikel:
Apple iPhone XI: zo gaat hij er in Dark Mode uitzien
Sluiten