Dominick Vietor
Dominick Vietor | LinkedIn Tech 19 nov 2018

Apple iPhone XR review: allemansvriend

Conclusie: de beste deal

Uiteindelijk kan ik alleen maar concluderen dat de Apple iPhone XR de beste deal is voor iedereen die ‘gewoon’ een moderne iPhone wil. Goed, je mist het amoledscherm en de dubbele camera van de XS-serie en krijgt er een paar belachelijk dikke schermranden bij. Los daarvan is de iPhone XR echter een toestel dat op alle vlakken goed scoort en zelfs een uitgebreide keuze aan mooie kleurtjes biedt. Voor €300 minder dan de iPhone XS.

Apple iPhone Xr review design

Dat neemt niet weg dat de iPhone XR met zijn €859 nog steeds erg prijzig is. Helaas is dat nou eenmaal de prijs die je betaalt als je een recente iPhone wilt. Bovendien behoren belangrijke zaken als de snelheid, de camera en de batterij tot de top van de markt. Zelfs het scherm scoort, ondanks zijn lage resolutie, eigenlijk best goed.

Iedereen die met een toestel dat aan vervanging toe is rondloopt en graag iOS op zijn smartphone wil, zou ik zonder twijfel aanraden om voor de iPhone XR te gaan. De XS-serie is leuk voor de echte fans en mensen die veel waarde hechten aan een fancy ontwerp en prachtig scherm. Die XS is echter zeker geen must als je een fijne, moderne iPhone wilt.

Reageer op artikel:
Apple iPhone XR review: allemansvriend
Sluiten