Apple iPhone XR videoreview: beste koop

Laat je niet door het kleurrijke uiterlijk van deze iPhone XR misleiden. Ondanks zijn kleurrijke ontwerp en relatief lage prijs, is de iPhone XR bloedserieus. Sterker nog: als je het ons vraagt is het de beste koop voor wie op dit moment een iPhone wil. In deze Apple iPhone XR videoreview zie je daar alles over.

Down to earth

Waar de iPhone XS-serie met zijn fancy amoledscherm en dubbele camera vooral de harten van de fans wil winnen, is de iPhone XR een stuk meer down to earth. Het is bovenal gewoon een goede iPhone. Met zijn notch, Face ID en moderne chipset gaat de iPhone XR met zijn tijd mee.

Voor iedereen die aan een nieuwe iPhone toe is en niet zit te wachten op de nieuwste snufjes

Wat de kern is van een goede smartphone houdt de XR echter altijd in zicht. Hij is snel, prettig in gebruik en heeft een mooi scherm en een goede camera. Bovendien scoort de batterij erg goed. En dat voor ‘maar’ €859. Dat is natuurlijk nog steeds veel geld, maar vergeleken met de ruim €1650 voor de duurste iPhone XS Max is het een schijntje.

Ideale upgrade

Dat maakt de iPhone XR de ideale upgrade voor iedereen die aan een nieuwe iPhone toe is en geen oude meuk wil maar tegelijk ook niet zit te wachten op de nieuwste snufjes. Of het gerucht dat de iPhone XR niet goed zou verkopen waar is, laten we in het midden. Of het terecht is kunnen we in ieder geval met een volmondige “nee” beantwoorden.

Wil je alles weten over de Apple iPhone XR, check dan vooral de videoreview hieronder. Of lees onze geschreven review van de smartphone via deze link. Veel kijkplezier!

Reageer op artikel:
Apple iPhone XR videoreview: beste koop
Sluiten