Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 3 september 2018

Video brengt officiële iPhone XS en iPhone XS Plus tot leven

Vorige week maakte Apple eindelijk bekend wanneer de nieuwe iPhones onthuld gaan worden. Op 12 september, dus blokkeer die avond maar in je agenda. Op dezelfde dag dat die uitnodiging de wereld in ging, lekten de eerste officiële afbeelding van de iPhone XS en de iPhone XS Plus.

iPhone XS en iPhone XS Plus komen tot leven

Dat zijn de directe opvolgers van de iPhone X. Daarnaast komt Apple ook met een derde, goedkoper model. Handige designers zijn vervolgens direct aan de slag gegaan met het gelekte beeld, hoe onscherp de afbeelding ook was.

Apple event iPhone onthulling
De gelekte afbeelding

Na jaren aan promotievideo’s van Apple zijn diehard fans er verrassend goed in geworden om zelf conceptvideo’s te bouwen, geheel in de stijl van de techgigant. Op basis van de gelekte afbeelding is dat nu ook gebeurd met de iPhone XS en zijn grotere broer.

In de conceptvideo zien we de twee onaangekondigde iPhones tot leven komen. De gouden uitvoeringen vallen direct op. De kleuroptie is waarschijnlijk gericht op de Aziatische markt, maar stiekem hopen we ook hier ermee aan de slag te kunnen gaan.

Het grotere model wordt naar verwachting de grootste iPhone ooit, met een 6.46-inch scherm. Het premium-model komt naar verwachting gepaard met een grotere batterij, een sterk verbeterde camera en een dual-SIM-optie. Op naar 12 september!

Reageer op artikel:
Video brengt officiële iPhone XS en iPhone XS Plus tot leven
Sluiten