Apple licht diverse Apple Arcade-games uit in nieuwe trailer

De Apple Arcade is inmiddels al een tijd uit. En sinds de release worden er regelmatig nieuwe games aan toegevoegd, waardoor jij als gebruiker de mogelijkheid hebt om iets van 100 games te spelen. In een nieuwe trailer worden er een aantal uitgelicht.

Mocht je iemand zijn die fanatiek gebruik maakt van de Apple Arcade, dan zullen er in de trailer niet veel dingen zitten die echt nieuw zijn. Maar als je een tijdje geen nieuwe games hebt gespeeld, dan word je hier gelijk enthousiast van.

Veel toffe games in Apple Arcade-trailer

In de Apple Arcade-trailer worden een aantal verschillende games uitgelicht. Als wij daarbij één titel moeten adviseren, dan is dat Monomals. Die game is gemaakt door een Nederlandse ontwikkelaar. De game ziet er heerlijk kleurrijk uit en kent toffe gameplay. Het is een mix tussen een platform-game en een puzzel en is lang speelbaar. De complete trailer vind je hieronder.

Andere games die in de Apple Arcade-trailer worden uitgelicht zijn Redout Space Assault, Mosaic, Takeshi and Hiroshi en Sociable Soccer. Redout Space Assault kun je wat mij betreft overslaan. Het is een game die nogal eentonig is en waarbij je simpelweg van alles en nog wat afknalt zonder dat het diepgang kent. Er zijn simpelweg betere games om mee aan de slag te gaan. Sociable Soccer is daarbij een titel die gemaakt is door dezelfde persoon die in de jaren negentig Sensible Soccer bracht. Een simpele, maar vermakelijke voetbalgame. De andere twee titels zijn vooral games die echt iets anders doen qua visuele stijl. Wat dat betreft zijn het ideale games die op de Apple Arcade verschijnen, omdat je op die manier gewoon zonder kosten kan proberen of de game iets voor je is. Al deze games zijn inmiddels beschikbaar, dus als je er iets bij ziet zitten, dan kun je er gelijk mee aan de slag. Wil je meer lezen over de Apple Arcade? Kijk dan hier.

Reageer op artikel:
Apple licht diverse Apple Arcade-games uit in nieuwe trailer
Sluiten