Mark Hofman
Mark Hofman Digital 24 nov 2020

Spotify-concurrent Apple Music nu vier maanden gratis te proberen dankzij Black Friday

Het is de week van Black Friday en bedrijven gooien als gekken met korting. Toch zijn er ook een aantal toffe acties te vinden waar jij als consument best veel aan hebt. Denk bijvoorbeeld aan vier maanden gratis toegang tot Spotify-concurrent Apple Music.

De speciale actie, die geheel voor Black Friday in het leven geroepen is, komt uit de koker van MediaMarkt. Het bedrijf biedt mensen de kans om het platform van Apple ook eens te proberen. Geheel gratis, dus!

Apple Music vier maanden gratis

Op de actiepagina van MediaMarkt is het mogelijk om je unieke Black Friday-code te genereren. Sla deze code op en voel hem vervolgens in bij Apple Music. Wie dit binnen dertig dagen doet zit helemaal goed en heeft voor de komende vier maanden ongelimiteerde toegang tot de streamingdienst. De actie is niet alleen geldig voor mensen met een Apple-apparaat. Naast instructies voor iOS en Mac zijn op de Black Friday-pagina ook instructies voor Android en Windows te vinden. De actie is dus voor bijna iedereen geldig. Mensen die eerder abonnee zijn geweest of op dit moment een abonnement hebben bij de dienst, die grijpen helaas mis.

Apple Music is de tegenhanger van Spotify en heeft ongeveer hetzelfde aanbod. De variatie aan afspeellijsten is bij die eerste streamingdienst iets minder dan bij de tweede, maar qua nummers en albums zijn de twee praktisch gelijk. Het enige verschil is dat Spotify werkt met Podcasts, waar Apple Music voornamelijk radio-shows aanbied van grote artiesten. Denk bijvoorbeeld aan Lady Gaga of Elton John die hun eigen show presenteren. En erg handige streamingdienst die je dankzij Black Friday uitstekend kunt gebruiken de komende vier maanden.

Apple Music
De dienst op je tablet (Afbeelding: Apple)

“Maar al mijn muziek staat op Spotify!”, hoor ik je denken. Maar geen enkel probleem! Het is namelijk mogelijk om met een handige app al je muziek van Spotify over te zetten naar Apple Music. Benieuwd hoe je dat kan doen? Check dan zeker even dit artikel! 

Black Friday bij WANT

Het is de week van Black Friday en bij WANT zitten we bovenop de beste deals en leukste acties. We houden je iedere dag dus op de hoogte van waar jij je voordeel kunt halen. Als er ergens een goede deal is dan vind je het op onze website!

Benieuwd naar de artikelen? Check dan zeker even deze pagina! 

Reageer op artikel:
Spotify-concurrent Apple Music nu vier maanden gratis te proberen dankzij Black Friday
Sluiten