Jelle van Es
Jelle van Es Tech 8 aug 2019
Leestijd: 2 minuten

Apple Music krijgt binnenkort dark-modus op Android-devices

Apple Music is één van de belangrijkste alternatieven op Spotify. Het is een service die logischerwijs met name op de Apple-devices zelf prominent aanwezig is. Maar wanneer je gebruik maakt van een Android-device, dan word je niet afgesloten van de service. Er is gewoon een app voor beschikbaar en kun je op die manier luisteren naar je favoriete muziek. Binnenkort krijgt die app ook zijn eigen dark-modus, welke je nu al kunt proberen in een beta-fase.

Apple Music in Dark-modus

De mensen van 9to5Mac hebben ontdekt dat er op de beta-app een aantal veranderingen, waaronder de dark-modus, is doorgevoerd. Mocht je het zelf willen ontdekken op je Android-device, dan kun je de app hier downloaden. Je moet dan wel onderdeel zijn van de Google Group beta testers, dus wellicht dat ik je nu blij maak met een dode mus.

Naast de dark-modus zijn er nog een paar andere aanpassingen die later ook in de volledige versie komen. Het zijn met name functies die eerder werden geïntroduceerd in iOS 13-beta en dus ook goed passen in deze beta. Zo is de Now Playing User interface aangepast en zijn er nu time-synced lyrics, waardoor je als gebruiker je muziek kunt volgen terwijl het afspeelt. Wellicht dat dat het ook makkelijker maakt om mee te zingen. De verwachting is dat de Apple Music App met Dark-modus later dit jaar officieel wordt uitgebracht. Waarschijnlijk tegelijkertijd met de release van iOS 13.

Wil je meer lezen over alles dat met iOS 13 te maken heeft? Dan hebben we hier een uitgebreide overzichtspagina met alle beschikbare nieuwtjes rondom de grote nieuwe update, dat verder gaat dan natuurlijk alleen maar Apple Music.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Apple Music krijgt binnenkort dark-modus op Android-devices
Sluiten