Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Apple 17 feb 2019

Apple strooit met gratis (extra) maanden Apple Music

Hoewel Apple‘s muziekstreamingdienst het bij lange na nog niet haalt bij het aantal gebruikers dat Spotify heeft, lijkt Apple zich de laatste tijd nog extra in te zetten om zoveel mensen te overtuigen naar de Apple Music-kant te komen. En dat betekent onder andere strooien met gratis proefperiodes en nu zelfs voor mensen die al een gratis abonnement van drie maanden hebben gehad.

Extra maand Apple Music

Helaas kun je jezelf niet opgeven voor nog meer gratis maanden, maar als je iemand kent die een abonnement heeft op Apple Music heb je geluk. Onlangs kregen gebruikers namelijk een notificatie van de muziekdienst, dat ze vrienden blij mochten maken met gratis muziek. Gebruikers mogen vrienden die al van een gratis abonnement hebben genoten verrassen met nog een extra maand.

Apple Music

Vier maanden voor nieuwe gebruikers

Als je nog nooit zo’n proefabonnement hebt gebruikt, wordt het zelfs nog spannender. Apple Music gebruikers mogen aan hun vrienden die nog niks met de streamingdienst te maken hebben gehad zelfs een proefperiode aanbieden van vier maanden. Het is natuurlijk de bedoeling dat je na je proefperiode dusdanig happy bent met de dienst, dat je blijft hangen en voor een echt abonnement gaat. Qua prijs is het vergelijkbaar met Spotify, dus wat dat betreft heb je niet te maken met “Apple prijzen”.

Als je Apple‘s HomePod hebt, is de muziekdienst eigenlijk een must aangezien andere diensten wat minder lekker werken met de slimme speaker. Maar ook voor Android gebruikers heeft Apple Music redelijk wat te bieden en eind vorig jaar kreeg de Android versie na drie jaar eindelijk ook ondersteuning voor tablets.

9to5Mac

Reageer op artikel:
Apple strooit met gratis (extra) maanden Apple Music
Sluiten