Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 18/02/2019

‘Apple lanceert nieuwe iPhone varianten eind deze maand’

Waar de maand februari tot nu toe in het teken stond van de Galaxy S10, kunnen we ons wellicht ook richten op de iPhone. Volgens nieuwe bronnen lanceert Apple eind deze maand twee gloednieuwe varianten van de iPhone XS en XS Max. 

Nieuwe Apple iPhone varianten in februari?

Dat Apple in de eerste helft van 2019 met een aantal nieuwe producten komt, is geen geheim meer. De consument kan zich opmaken voor de komst van de AirPods 2, AirPower en wellicht een gloednieuwe iPad Mini . Daarnaast gaan de geruchten dat we in 2019 ook een nieuwe MacBook Pro te zien krijgen en dat Apple bezig is met een externe monitor. Uiteraard sluit dit aan bij de jaarlijkse iPhone release, al hoeven we daar dit jaar niet heel lang op te wachten. Althans, voor nieuwe varianten dan.

Volgens een aantal Apple leveranciers in China, die zich melden bij Weibo en iPhoneHacks, kunnen we ons opmaken voor nieuwe iPhone varianten. Mochten de bronnen de waarheid vertellen, dan zien we deze eind februari al verschijnen. Wie een beetje bekend is met de Apple line-up, zal weten dat het om PRODUCT(RED) varianten gaat van de toestellen. Dit houdt simpelweg in dat we aan de slag kunnen met een rode iPhone XS en XS Max.

Apple iPhone XR RED

Apple staat erom bekend dat het PRODUCT(RED) versies van zijn iPhones enige tijd na lancering op de markt brengt. Daarom staan we er ook niet van te kijken dat dit nu het gerucht is. Zeker niet wanneer je bedenkt dat de iPhone XR als sinds dag 1 beschikt over een dusdanige variant.

Een specifieke releasedatum wordt niet bekend gemaakt door de bron. Maar we kunnen wel rekening moeten houden met het einde van deze maand. Wel moeten we rekening houden met het feit dat dit de allereerste keer is dat we horen over de rode varianten. We kunnen hem dus stiekem verwachten aan het einde van de maand, maar het nieuws is alles behalve officieel bevestigd.

Reageer op artikel:
‘Apple lanceert nieuwe iPhone varianten eind deze maand’
Sluiten