Apple onthult wanneer de iPhone 11 aangekondigd gaat worden

Er wordt al enige tijd gespeculeerd over wanneer Apple de nieuwe iPhone officieel gaat aankondigen, maar nu weten we het zeker. De techwereld zal op 10 september samenkomen in Cupertino voor de aankondiging van de iPhone 11. In het Steve Jobs theater zal de wereld voor het eerst kennis gaan maken met de nieuwe smartphone van Apple.

De definitieve datum werd niet groots bekendgemaakt, maar kwam naar buiten omdat de eerste uitnodigingen zijn rondgestuurd. Gerenommeerde techsites kregen het bericht van Apple dat ze op 10 september welkom zijn om dit evenement bij te wonen. De presentatie zal plaats gaan vinden in de Steve Jobs Theater, onderdeel van de prachtige Apple campus in Cupertino.

De iPhone 11 wordt op 10 september getoond

In de uitnodiging werd niet gesproken over wat er getoond gaat worden, maar het mag inmiddels duidelijk zijn wat we kunnen verwachten. De belangrijkste aankondiging zal de nieuwe iPhone zijn. De verwachting is dat Apple de XR gaat vervangen door de iPhone 11. Daarnaast komen er twee Pro versies van de nieuwe iPhone die de XS en de XS Max gaan opvolgen.

Op 10 september zal duidelijk worden hoe de iPhone 11 eruit gaat zien en welke nieuwe functies geïntroduceerd gaan worden. De verwachting is dat het nieuwe vlaggenschip van Apple gaat beschikken over een triple-camera-systeem met onder andere een groothoeklens. Daarnaast gaan er geruchten dat je het toestel kunt gebruiken om je AirPods draadloos op te laden en wordt er gesproken over een onderwatermodus.

Wat kunnen we gaan verwachten?

Op 10 september gaan zien of deze geruchten waar blijken te zijn. Ook zullen we dan horen wat de iPhone 11 gaat kosten en wanneer deze in de winkel gaat verschijnen. De verwachting is dat de iPhone 11 vanaf 13 september te pro-orderen is en dat het toestel vanaf 20 september in de winkel ligt. Meer weten over de iPhone 11? klik dan hier voor een overzicht (van onze vrienden van One More Thing) met daarin alles wat we weten.

TechCrunch

Reageer op artikel:
Apple onthult wanneer de iPhone 11 aangekondigd gaat worden
Sluiten