Ilona Braam
Ilona Braam Tech 31 aug 2018
Leestijd: 4 minuten

Deze nieuwe Apple producten kunnen we de komende maanden verwachten

Waar we van Samsung, HTC, OnePlus en Xiaomi al nieuwe smartphones hebben zien verschijnen dit jaar, wachten we nog steeds met smart op de nieuwe iPhones. En hoewel het jaar langzaam maar zeker naar zijn einde aan het kruipen is, verwachten we van Apple nog behoorlijk wat nieuwe onthullingen. Deze producten zouden we allemaal dit jaar nog moeten zien verschijnen.

Nieuwe iPhones

Uiteraard kunnen we binnenkort weer nieuwe iPhones verwachten van Apple. Onlangs liet het bedrijf weten dat dit op 12 september zal gaan gebeuren. We verwachten dit jaar maar liefst drie nieuwe iPhones en uren na de aankondiging van het Apple evenement lekte via 9to5Mac meteen al een officiële foto van de twee duurste toestellen. Deze zullen beide onder de naam iPhone XS gaan en komen met een 5,8 inch en een 6,5 inch OLED display. Het goedkoopste model wordt de iPhone 9 en deze zou uitgerust worden met een LCD scherm, maar zou wel meedoen met het notch festijn en Face ID krijgen.

iPhone XS leak via 9to5Mac

Apple Watch 4

Tijdens hetzelfde evenement in september verwachten we ook de Apple Watch Series 4 te zien verschijnen en ook hiervan is via 9to5Mac al een officiële foto gelekt. De wearable krijgt dit jaar een groter display, met hieromheen dunnere randen dan bij zijn voorgangers. Ook is er een gaatje verschenen tussen de digitale kroon en de knop aan de zijkant. Wat dit gaatje precies is, is nog onbekend. Het zou mogelijk om een microfoon of speaker kunnen gaan.

Apple Watch Series 4

AirPods 2

Twee jaar geleden onthulde Apple de eerste AirPods en inmiddels zijn ze toch wel weer toe aan een upgrade. Dat zou deze maand moeten gebeuren en we verwachten dan ook de onthulling van de AirPods 2. De draadloze oordopjes zouden ook draadloos opgeladen kunnen worden en de batterijlevensduur zou volgens de berichten een boost krijgen. Daarnaast zou de huidige W1 chip vervangen worden door een W2 chip, welke Bluetooth 5 zou ondersteunen.

AirPods

AirPower

Dan verwachten we tijdens het september evenement als laatste ook nog Apple’s draadloze 3-in-1 AirPower oplader. Deze zou eigenlijk al te koop moeten zijn, maar het bedrijf had naar verluid te kampen met wat vertragingen. Volgens de geruchten zou dit te maken hebben met oververhitting en dat is iets waar bedrijven tegenwoordig toch wel extra voorzichtig mee zijn. Apple zou de problemen gelukkig inmiddels onder controle hebben en klaar zijn voor een officiële onthulling.

12 inch Macbook

Dat was het voor de september verwachtingen, maar Apple zou in oktober nog meer voor ons in petto moeten hebben. Als eerste zouden we een nieuwe 12 inch Macbook moeten zien verschijnen. Intel zou net klaar zijn met de nieuwe Amber Lake Y chip, die we hoogstwaarschijnlijk terug zullen zien in de laptop. Deze zou kleiner en zuiniger zijn dan de huidige chip in de 12 inch Retina Macbook en een hogere turbo boost hebben.

Macbook 12 inch

Nieuwe MacBook Air

In oktober zouden we naast de 12 inch Macbook ook een nieuwe MacBook Air van Apple moeten krijgen. Dat werd ook wel tijd, want sinds 2015 hebben we hier niet echt geweldige vernieuwen gezien. Dit jaar zou dat anders zijn en de laptop zou eindelijk goed aangepakt worden. Waarschijnlijk krijgt het nieuwe model een Retina display en een nieuwe Intel chip van de ‘Intel Kaby Lake Refresh’ generatie. Hiermee zou de processor vier kernen krijgen in plaats van twee, maar helaas zou de laptop ook wat duurder worden.

Professionele Mac Mini

De Mac Mini lijkt een beetje op het vergeten kindje van Apple, maar zou dit jaar eindelijk weer wat aandacht krijgen. De nieuwe Mini zou meer gefocust zijn op de professional, hoewel er verder nog niet zoveel bekend is over de computer. In ieder geval weten we wel dat er een nieuwe komt en dat is al behoorlijk groot nieuws.

iMac 2018

Dan gaan we van de kleinste naar de grootste computer: de nieuwe iMac. De grootste vernieuwing die we verwachten is dat de processor meer kernen krijgt. Het 21,5 inch model zou van twee naar vier kernen gaan en de 27 inch iMac zou er maar liefst zes krijgen. Verder zou de computer uitgerust worden met snellere SSD opslag en een True Tone scherm.

iMac Pro

Naast al deze smartphones, computers en de smartwatch zou Apple volgens langdurige geruchten ook al een tijdje bezig zijn met een slimme bril. Een nieuwe overname van het bedrijf lijkt deze plannen te bevestigen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

One More Thing

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Deze nieuwe Apple producten kunnen we de komende maanden verwachten
Sluiten