Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Tech 31 maart 2020

Deze Apple producten worden ondanks de crisis nog in 2020 verwacht

Net als Europa zit ook Amerika middenin de coronacrisis. Dit heeft grote gevolgen voor de volksgezondheid, maar ook voor bedrijven. Toch doet Apple er alles aan om, ook in deze barre tijden, niet af te wijken van hun planning. En dat betekent dat we in 2020 nog een behoorlijk aantal nieuwe producten mogen verwachten.

Volgens analist Gene Muster beseft de techgigant zich heel goed dat veel bedrijven en mensen afhankelijk zijn van hun producten. Het is daarom belangrijk dat Apple hun diensten en producten blijft verbeteren. Dat is in deze crisistijden een stuk lastiger, maar tot nu toe lijkt het bedrijf uit Cupertino de boel nog goed op de rit te hebben. Zo verschenen er onlangs nieuwe versies van de MacBook Air en iPad Pro.

Bloomberg voorspelt de line-up van 2020

Daar gaat het in 2020 zeker niet bij blijven. Naast de iPhone 9, die mogelijk deze week al in de winkel ligt, en de iPhone 12 gaan er volgens Bloomberg dit jaar nog een aantal andere Apple producten verschijnen. In hun rapport is te lezen dat er gewerkt wordt aan een nieuwe versie van de HomePod speaker, een Apple TV set-top box, MacBook Pro, budget iPad, Apple Watch en iMac. Bloomberg beweert dat deze allemaal nog in 2020 gaan
verschijnen.

Apple MacBook Air 2020
De recent verschenen MacBook Air 2020 (Afbeelding: Apple)

Eén van de grootste uitdagingen voor Apple is op dit moment het geheim houden van productdetails. Dit is zelfs wanneer iedereen achter gesloten deuren werkt al een lastige opgave. Nu een groot deel van de medewerkers vanuit huis werkt, is het gevaar dat informatie lekt nog groter geworden. Apple heeft dan ook nieuwe maatregelen genomen om dit zoveel mogelijk te voorkomen.

Apple neemt geen enkel risico

Zo ontvingen werknemers een memo met daarin het dringende verzoek om thuis extra voorzichtig te zijn met vertrouwelijke informatie. Zo hoopt Apple niet alleen nieuwe producten zo lang mogelijk geheim te houden, maar ook software te beschermen. Werknemers werken nu thuis aan bijvoorbeeld iOS 14 en dus is het risico dat informatie rondom deze software update lekt een stuk groter.

Reageer op artikel:
Deze Apple producten worden ondanks de crisis nog in 2020 verwacht
Sluiten