Apple selecteert: dit zijn de 20 mooiste foto’s die met een iPhone 6 zijn gemaakt

Terwijl fabrikanten tijdens het Mobile World Congres 2015 allemaal nieuwe smartphones presenteren en graag pronken met hun camera door indrukwekkende prestaties met resultaten van de iPhone te vergelijken pakt Apple het anders aan. Ze haken namelijk briljant in op de boodschappen van de concurrenten. Apple is de nieuwe campagne ‘Shot on iPhone 6’ gestart waarmee de tech-gigant op de website van Apple de mooiste foto’s die met een iPhone 6 zijn gemaakt tentoonstellen.

Apple heeft werk van 77 fotografen verzameld die ze overigens niet in dienst hebben genomen om de foto’s te maken. Fotografen publiceren nou eenmaal mooi werk dus heeft Apple tienduizenden foto’s die door iPhone 6-gebruikers op het web zijn gepubliceerd beoordeeld. Dit heeft uiteindelijk voor een kleine selectie van 77 werken gezorgd. Hieronder vind je een verzameling van twintig foto’s die Apple tot de mooiste foto’s gemaakt met een iPhone 6 heeft gedoopt. Check it out!

Benieuwd naar de andere 57 werken? Ze zijn zeer de moeite waard om hier te checken, want je wordt geïnspireerd om zelf ook betere foto’s met het toestel te maken.

Reageer op artikel:
Apple selecteert: dit zijn de 20 mooiste foto’s die met een iPhone 6 zijn gemaakt
Sluiten