Apple richt zich op thuiswerken met nieuwe ‘The Underdogs’ video

Ah ja, thuiswerken. We doen het inmiddels al een maand of vier en voorlopig zal de situatie nog wel even zo blijven. Waar het kan, zoveel mogelijk vanuit thuis doen. Een beetje mosterd na de maaltijd, maar Apple springt nu ook op dat concept.

Vorig jaar introduceer Apple een speciale video genaamd Apple at Work. Een viertal personages, The Underdogs, werken daarbij op een vreselijk kantoor en krijgen de kans om een idee te pitchen. Die acteurs zijn nu terug met een nieuwe video die gaat over thuiswerken.

Thuiswerken met Apple

De nieuwe video heet ‘The whole working-from-home thing’ en daarin zien we hoe de vier helden van de eerste video terug zijn en nu het moeten zien te rooien met het thuiswerken. Daarbij hebben ze nog altijd de lat voor hun projecten erg hoog liggen, maar dat weerhoudt hen er niet van om het uit te voeren. Centraal in de video staan de verschillende toepassingen die je met de producten van Apple kunt uitvoeren. Op die manier hoopt het bedrijf consumenten te inspireren om met de huidige situatie zoveel mogelijk uit zichzelf te halen door de producten die zij hebben zo handig mogelijk in te schakelen. De video is hieronder te bekijken.

Deze video rondom het thuiswerken van The Underdogs is wat mij betreft behoorlijk funny. Hier en daar is het zeer herkenbaar. Collega’s die in de camera praten, terwijl ze hun microfoon op mute hebben gestaan tijdens het thuiswerken bijvoorbeeld. Aan de andere kant: het is nu ruim vier maanden dat we in deze situatie zitten. Op een gegeven moment ben je dan wel een geoliede machine geworden en is de chaos zoals die nu in deze video wordt getoond ietwat achterhaald. Toch zou ik er wel voor willen pleiten dat Apple dit concept verder uitbouwt en het uiteindelijk naar Apple TV+ brengt. Meer over de content voor die service vind je hier.

Reageer op artikel:
Apple richt zich op thuiswerken met nieuwe ‘The Underdogs’ video
Sluiten