Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 17 jul 2019

Apple original: nieuwe trailer voor aankomende Apollo 11 serie

Het is vandaag alweer 50 jaar geleden dat de Apollo 11 gelanceerd werd. Naast een recente documentaire gaat er ook een gloednieuwe serie rondom deze historische gebeurtenis komen. In tegenstelling tot bijvoorbeeld het recente First Man zal For All Mankind van Apple ons een alternatieve versie van de geschiedenis laten zien.

Apple toont nieuwe trailer voor Apollo 11 serie

Er zit een gigantische streamingoorlog aan te komen. Ondanks dat de versplintering van het aanbod voor ons als consument erg nadelig kan werken zitten er ook enkele voordelen aan deze concurrentiestrijd. Aanzien nu iedere partij zijn best doet om interessante content aan te bieden krijgen we er bijvoorbeeld een hoop interessante series bij.

Zo komt Apple met For All Mankind: een sciencefiction serie waarin we een alternatieve versie van de Apollo 11 maanmissie te zien krijgen. Er verscheen onlangs al een trailer en nu is er ook een filmpje online gezet waarin maker Ronald Moore van zich laat horen:

In deze video beschrijven Moore en zijn team hoe het was om aan de serie te werken. Er wordt onder andere gesproken over wat ze gedaan hebben om de serie zo realistisch mogelijk te maken. Hiervoor zijn blijkbaar een aantal technische consultants ingeschakeld.

Joel Kinnaman

Het is nog niet bekend wanneer For All Mankind online zal komen, maar waarschijnlijk zal dat ongeveer tegelijkertijd met de release van Apple TV Plus zijn. Wel weten we dat de serie uit 10 afleveringen zal bestaan. Tevens was al bekend dat er een hoofdrol zou zijn voor Joel Kinnaman, welke eerder al in Netflix original Altered Carbon en Hanna van Amazon Prime Video te zien was. Daarnaast zullen ook Jodi Balfour, Michael Dorman, Sarah Jones en Olivia Trujillo in de serie te zien zijn.

For All Mankind is slechts een van de vele originals die Apple voor haar eigen streamingdienst heeft laten produceren. Ook Netflix blijft doorgaan met het maken van originele content.

Reageer op artikel:
Apple original: nieuwe trailer voor aankomende Apollo 11 serie
Sluiten