Apple deelt trailer voor M. Night Shyamalan serie ‘Servant’

Naast Netflix, Videoland en Amazon Prime Video is er onlangs nog een speler op de markt gekomen: Apple TV+. Dat betekent dat we ons ook voor deze streamingdienst op kunnen maken voor nieuwe releases.

Een van de grotere projecten die het daglicht gevonden heeft is Servant, een serie die afkomstig is van bekende regisseur M. Night Shyamalan. De eerste aflevering staat gepland om op 28 november op de dienst te verschijnen. Ter promotie heeft Apple alvast een trailer online gezet.

Eerste trailer voor serie van M. Night Shyamalan

Iedere filmmaker heeft zo zijn of haar eigen kenmerken. M. Night Shyamalan staat bijvoorbeeld bekend vanwege de plot-twists die hij in bijna al zijn films verwerkt. Waar de wending in The Sixth Sense door veel mensen geprezen werd, kregen latere films van de eigenzinnige regisseur minder goede kritieken. Toch leek hij met het in 2016 verschenen Split weer even zijn comeback te maken.

Hoe dan ook, een Apple TV+  serie van de regisseur heeft wat ons betreft nog steeds de nodige potentie. Zoals gezegd heeft Apple een trailer voor de serie gedeeld en deze is hieronder te bekijken.

De serie laat ons kennis maken met een stel dat een meisje inhuurt om op hun baby te passen. Als er zich vervolgens een tragisch ongeluk voordoet, is dat het begin van een reeks mysterieuze gebeurtenissen.

Servant zal voorzien worden van 10 afleveringen en iedere aflevering duurt ongeveer 30 minuten. Wat ons betreft heerlijk toegankelijk dus. Vanaf 28 november 2019 gaat de serie van start.

Apple TV+

De langverwachte streamingdienst van Apple is sinds vorige week vrijdag beschikbaar en kost €4,99 per maand. Er zijn momenteel al een aantal grote series beschikbaar, waaronder Dickson, For All Mankind en See met Jason Momoa. Al blijkt deze laatste volgens Rotten Tomatoes een beetje tegen te vallen. Opvallend, gezien het feit dat kijkers er op het eerste gezicht wel over te spreken waren.

Of de dienst van Apple een succes zal worden is nog maar de vraag. Dit omdat volgende week ook Disney met een eigen streamingservice komt en zij blijkbaar direct meer dan 600 films en series aanbieden.

Meer over Apple en haar streamingdienst lees je op onze uitgebreide Apple overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Apple deelt trailer voor M. Night Shyamalan serie ‘Servant’
Sluiten