Rutger Houweling
Rutger Houweling 28 jul 2015

Vandaag: Apple trekt stekker uit 6C, Google+ en YouTube uit elkaar en cijfers WhatsApp-gebruik

Het was vandaag vooral groot nieuws met betrekking tot Motorola en OnePlus. OnePlus presenteerde namelijk vanochtend haar nieuwe vlaggenschip, de OnePlus 2. Wat later op de dag volgde Het event van Motorola waar drie nieuwe smartphones werden gepresenteerd. Dit is uiteraard niet het enige wat in de tech-wereld is voorgevallen. Check hier de rest van het nieuws!

Musk, Wozniak en Hawking waarschuwen wereld omtrent het gevaar van autonome wapens

Musk, de oprichter van Tesla, Wozniak, de oprichter van Apple en Hawking, één van ‘s werelds slimste wetenschappers, waarschuwen voor het gevaar van het gebruik van autonome wapens. De globale wapenwedloop is zich nu in de ontwikkeling van autonome wapens aan het uiten. Waarom dit zo gevaarlijk is kun je hier lezen.

Google+ en YouTube uit elkaar

Eindelijk gebeurt het, Google+ is niet meer vereist om een account op YouTube aan te maken. Uiteraard is een gewoon Google-account nog wel vereist voor het aanmaken van een account, maar dat viel te verwachten. YouTube is niet voor niks eigendom van Google. Bron.

Nederlanders hebben meer dan 1 miljoen kamers geboekt via Airbnb

Dat Airbnb een wereldwijd succes is weet iedereen. Dat het ook in Nederland een groot succes is blijkt maar weer uit deze cijfers. Wij hebben gezamenlijk sinds de oprichting van Airbnb in 2008 al meer dan één miljoen kamers via de site geboekt. Check hier meer over de bestemmingen en andere feitjes van de Nederlandse Airbnb-tripjes.

We ontvangen gemiddeld 65 berichten op WhatsApp per dag

Een marktonderzoek heeft aangetoond dat we gemiddeld 65 berichten per dag ontvangen via WhatsApp. Zelf versturen we er gemiddeld dertig. het onderzoek wees ook uit dat dit gebruik erg verschilt per leeftijdsgroep. Lees hier meer over het onderzoek.

Samsung event vindt plaats op 13 augustus

Het event waar Samsung de Galaxy Note 5 en de S6 Edge Plus gaat presenteren zal plaatsvinden op 13 augustus in New York. Het event zal daar om 11 uur ‘s ochtends van start gaan, wat neerkomt dat het in Nederland om 17.00 zal plaatsvinden. Een avondje vrij plannen als je het via het internet wilt bijwonen dus! Lees hier wat er waarschijnlijk zal worden gepresenteerd.

Apple trekt stekker uit iPhone 6C

Techzine stelt dat er geen iPhone 6C zal komen. Eerder dit jaar deden zij nog uit de doeken dat er een iPhone 6C zou komen, welke de goedkopere variant van de S6 zou zijn. De reden dat dit niet door gaat kun je hier lezen.

Zou dit de iPhone 7 zijn?

De iPhone 7 zal waarschijnlijk in 2016 uitkomen. Twee ontwerpers hebben echter alvast de tijd genomen om vooruit te blikken naar hoe het apparaat eruit zal komen te zien. Het resultaat is gaaf. Wij zijn benieuwd in hoeverre ze gelijk hebben. Dat is echter nog even afwachten geblazen. Bron.

OS X 10.11 El Capitan bèta 5 is te downloaden

Apple heeft een nieuwe versie van El Capitan beschikbaar gemaakt. Hieruit blijkt maar weer dat Apple niet stilzit. Vorige week werd namelijk de vierde bèta-versie van El Capitan nog uitgebracht. Lees hier meer over de nieuwe bèta-versie.

Hackers kunnen nu data van je computer stelen zonder dat-ie met het internet verbonden is

Hackers; we lezen er steeds meer over. Nu is er weer een verontrustend bericht naar buiten gebracht. Hackers kunnen namelijk data van computers afhandig maken zonder dat ze met het internet verbonden zijn. Dit doen ze met mobiele telefoons die radiosignalen uitzenden. Één schrale troost, de hack werkt alleen als je computer malware bevat. Die moeten ze er dus eerst op zien te krijgen. Lees er hier meer over.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Vandaag: Apple trekt stekker uit 6C, Google+ en YouTube uit elkaar en cijfers WhatsApp-gebruik
Sluiten